fc barcelona - espanyol

? fc barcelona. Jesús Unzué; Campabadal (Ayala, m.80), Sergi Gómez, Oriol Rosell, Iván Balliu; Luis Gustavo, Jordi Masó, Espinosa (Palau, m.73), Ernesto Cornejo (Cristian Herrera, m.88); Rafa Alcántara i Gerard Deulofeu (Dongou, m.85). ? Espanyol. Badía; Héctor Rodríguez (Bonilla, m.66), Rubén Duarte (Eric López, m.46), Carlos Clerc (Gil Muntadas, m.82), Adrià Blanchart; Pau Senent, Albert Blázquez, Pirulo, Paul Quaye (Albert Miravent, m.62); Gabi López i Thievy Bifouma. G gols: 1-0: m.11. Gerard Deulofeu. 2-0. m.32. Luis Gustavo. A àrbitre. Arias Madrid. Va amonestar Gabi López i Blázquez de l'Espanyol. I incidències: Unes 2.000 persones a l'Alfonso Murube de Ceuta.

El FC Barcelona es va proclamar campió de la Copa del Rei de Juvenils després de vèncer 2-0 l'Espanyol, cosa que permet l'equip d'Oscar García aconseguir el triplet aquesta temporada després d'haver conquistat prèviament la Lliga i la Copa de Campions de la categoria. Entre els campions blaugrana va destacar Gerard Deulofeu, de Riudarenes, autor del primer gol i clau durant tota la temporada. Jordi Masó, de Banyoles, Ivan Balliu, de Caldes i Cristian Herrera, de Girona, van completar la quota de gironins campions ahir a Ceuta. Al bàndol rival, Albert Blázquez, de Besalú, es va quedar amb la mel als llavis.

Deulofeu va trencar el partit als onze minuts en aprofitar una pilota en profunditat per driblar Edgar Badía i marcar per sota el primer gol. Els d'Òscar García no es van relaxar i van seguir a la ?recerca del segon. Així, vora la mitja hora, Deulofeu va cedir ?perquè Luis Gustavo deixés la final molt coll amunt per l'Espanyol. Amb el dos a zero el Barcelona es va deixar anar en veure's ja campió.

El segon temps va oferir un Espanyol amb més ambició ofensiva, amb l'entrada al camp d'Eric López. L'Espanyol va poder retallar distàncies amb un xut d'Héctor Rodríguez (m. 60) que va desviar Unzué. Poc després Gabi López va tenir l'oportunitat més clara amb un remat de cap a boca de canó que va atrapar Unzué, davant la desesperació del mitjpunta blanc-i-blau. Els blaugrana notaven el cansament físic i els espanyolistes eren els propietaris de la situació. L'aturada salvadora d'Unzué va acabar amb les esperances dels de Martín Posse, que van veure com no podien evitar el triomf de l'etern rival.