Un problema amb el proveïment de combustible en la quarta i última aturada al box després de 184 voltes va enfonsar Oriol Servià en les 250 Milles d'Iowa, novena cursa de la IndyCar Series que va disputar-se la nit de dissabte a diumenge al circuit oval de la ciutat nord-amerciana. El pilot de Pals, que sortia des de l'onzena posició, havia estat capaç de remuntar fins al cinquè lloc en les primeres 26 voltes i després va ser capaç de mostrar-se entre les 10 primeres posicions. Tanmateix, i quan tornava a ser cinquè, va realitzar una última aturada al box que li va fer perdre tota opció de podi. Servià va acabar 14è, a una volta del vencedir, Marco Andretti, un resultat que el va deixar un xic resignat: "És una llàstima no haver pogut capitalitzar la feina feta. Altres vegades l'equip m'ha fet guanyar llocs en les aturades, però portem un parell de curses que anem enrere en aquest apartat i això no és habitual".

Després d'aquest resultat, el gironí és quart en la classificació general del campionat, a 89 punts de Dario Franchitti (Ganassi).