espanyOl

Sánchez Llibre: "Si no hi ha vendes, la plantilla està tancada"

L'encara president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, va assegurar ahir en l'obertura del Campus d'Estiu que la plantilla per a la temporada que ve "està pràcticament tancada", en el cas que no es produeixin traspassos. "La plantilla està enllestida. Fins que no comença la Lliga no es pot assegurar mai del tot que no es fitxarà, però si no es produeixen vendes, en un 99% l'equip de la campanya següent està tancat", va apuntar el mandatari espanyolista en referència als possibles traspassos de Carlos Kameni, Dani Osvaldo o Javi Márquez.

atlètic de madrid

El porter De Gea passa la revisió mèdica amb el Manchester United

El jove porter matalasser va ser ahir a Anglaterra, on va passar el pertinent reconeixement mèdic previ al seu fitxatge pel Manchester United. De Gea serà el relleu de l'holandès Edwin Van der Sar, que es retira. Arriba a Old Trafford després de proclamar-se campió d'Europa sub-21 amb la selecció espanyola.

numància

Expósito (Cartagena), cap a Sòria

El lateral dret torna al Numància vuit temporades més tard després de jugar els dos darrers anys al Cartagena. Expósito, de 31 anys, signa fins al 30 de juny del 2013 i s'afegeix al porter Zabal (Osasuna), Ripa (Elx) i Ladero (Real Unión) a la llista de reforços.

sabadell

Fito continuarà dos anys més

El migcampista Adolf Miranda, Fito, continuarà dues temporades més al Sabadell després de rebutjar ofertes d'altres equips de Segona A. Fito jugava fa dues temporades a Segona Regional i, amb 40 partits, s'ha convertit en indiscutible per a Lluís Carreras.

recreativo

Fitxen el porter Manu (Deportivo)

El porter asturià del Deportivo, Manu Fernández, signa per dues temporades amb el Recreativo. Els andalusos completen d'aquesta manera la seva porteria després d'haver incorporat Alejandro (Ponferradina).

còrdova

Patiño (Sanse) tercer reforç

El davanter Javier Patiño que aquest cap de setmana ha pujat a Segona B amb el San Sebastián de los Reyes és la darrera incorporació del Còrdova que dirigirà, Paco Jémez. Patiño, de 23 anys, arriba al Nuevo Arcángel després d'haver marcat 28 gols aquesta temporada i signa per les tres properes temporades.

màlaga

Joaquín, presentat en una altra festa a l'estadi de la Rosaleda

Després de ser sotmès a la revisió mèdica, l'extrem sevillà va vestir-se per primera vegada la samarreta blanc-i-blava. Joaquín va ser presentat en un altre bany de masses a La Rosaleda, on va ser aclamat per la seva nova afició. El Màlaga ha pagat quatre milions d'euros al València per obtenir els serveis del migcampista internacional. El sevillà s'afegeix a Toulalan, Mathijsen i Van Nistelrooy a la llista d'altes.