Acabada una temporada d'allò més llarga i carregada d'emocions, Chechu Flores, capità i un dels homes forts del vestidor del Girona, va fer les maletes cap a Grècia per desconnectar. La sorpresa li va arribar ara fa ben pocs dies, just tornar a posar els peus a Catalunya. L'interès en ferm d'un equip com el Xerez li venia de nou; no en sabia res i encara espera poder parlar-ne amb el seu representant. Res, però, que hagi canviat els plans inicials del migcampista previstos per a la temporada vinent: Chechu no es vol moure de Montilivi.

"Em vull quedar", assegura el futbolista. Renovat automàticament després de jugar més de 45 minuts en 25 partits de Lliga, el de Sarrià de Ter té encara un any més de contracte amb l'entitat blanc-i-vermella, alhora que gaudeix de la confiança de l'entrenador, Raül Agné. I no només això. Chechu ha "crescut" com a futbolista a Montilivi i té al seu voltant "molts amics" i "molt bons companys". Tot això, juntament amb "tenir la famíla a prop", fa que el futbolista no tingui en ment canviar d'aires aquest estiu.

"La meva intenció és la de quedar-me. He passat molt bons anys aquí i encara tinc una temporada més de contracte. És cert que, si hi ha una bona proposta i s'arriba a un acord satisfactori entre totes les parts, se'n podria parlar. Però ho veig molt poc probable; m'agradaria continuar aquí", declara el futbolista.Chechu, igualment, admet que l'interès del Xerez només li ha arribat a través del que li ha comentat la família, com també del que ha pogut llegir a la premsa: "Només arribar de les vacances em va trucar el meu representant. Em va dir que parlaríem aviat, però a dia d'avui encara no en tinc notícies, per la qual cosa crec que això del Xerez encara està molt verd". Estigui verd o madur, tot indica, tanmateix, que Chechu no té gaires ganes de canviar la samarreta blanc-i-vermella del Girona per la blava del Xerez.