L'Arsenal està disposat a vendre el seu capità, Cesc Fàbregas, al Barcelona, sempre que l'entitat blaugrana millori la primera oferta realitzada, xifrada en 30 milions d'euros, inferior a la proposta de l'estiu passat. Segons una informació oferta per la BBC, citant una font oficial de l'entitat "gunner", el club català va presentar la setmana passada una proposta pel migcampista, que va ser rebutjada de manera immediata.

"L'oferta es va realitzar per escrit al nostre director executiu (Ivan Gazidis) i la vam rebutjar al moment", assegura una font, la mateixa que admet que "possiblement" el Barcelona presentarà una nova oferta millorada aquesta mateixa setmana i que si aquesta "resulta atractiva", llavors l'Arsenal podria tancar l'operació.

La primera oferta presentada pel Barça, per mitjà del vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, va ser, segons la mateixa informació, inferior a la de l'any passat (30 milions de ?). Mentre Cesc es troba de vacances a Catalunya, on demà se l'espera al campus que organitza a Tordera, i després viatjarà a Eivissa, el FC Barcelona, per mitjà del seu president, Sandro Rosell, ja ha advertit que en cap cas l'oferta arribarà als 40 milions d'euros. Precisament aquesta és la quantitat que pretén percebre l'Arsenal en l'operació.

Segons la BBC, el desig del jugador de recalar al Barcelona, així com "els seus problemes amb les lesions", a més de l'aparició de jugadors emergents com Jack Wilshere o l'imminent fitxatge de l'argentí Ricardo Álvarez per l'Arsenal abonen la més que probable sortida de Cesc. Tot apunta que l'operació podria tancar-se aquesta setmana perquè el futbolista no hagi d'incorporar-se als entrenaments de l'Arsenal que començaran el 5 de juliol.

El pare de Bojan, baixa

El Barcelona va emetre ahir un comunicat de premsa en el qual anunciava que prescindeix dels serveis de cara la temporada vinent dels observadors de la secretaria tècnica Francisco Martínez i Bojan Krkic, aquest últim pare del jugador del primer equip, qui és a punt de tancar el seu fitxatge per la Roma.