El Barcelona està a l'espera que l'Udinese doni resposta a "l'oferta tancada" realitzada per contractar el xilè Alexis Sánchez (22 anys), en una "negociació que continua", segons que ha informat un portaveu de l'entitat blaugrana a EFE.

Malgrat que diferents informacions han donat per tancada aquest dimecres la contractació del xilè, fonts del Barcelona han desmentit que la negociació s'hagi tancat.

"Estem a l'espera de la resposta d'Udinese. El Barça ha realitzat una oferta tancada pel jugador i no es mourà dels paràmetres marcats", ha assegurat el citat portaveu, qui no ha volgut revelar més detalls sobre això.

L'operació, segons diferents informacions, podria tancar-se mitjançant el pagament d'una quantitat fixa (entre 25 i 28 milions d'euros), més una altra variable (entre 11 i 13 milions d'euros), i un dels assumptes a negociar és com es fraccionen els diferents pagaments.

En les últimes hores, el principal rival del Barcelona per fitxar al jugador, el Manchester City anglès, s'ha retirat de la carrera, després que tècnic Roberto Mancini hagi revelat, en unes declaracions al 'Dailymail' anglès que havia parlat amb Alexis i el jugador li havia comentat el seu desig de jugar al Barcelona.

Aquestes manifestacions són coincidents amb les realitzades pel propietari d'Udinese, Gino Pozzo, a 'La Gazzetta dello Sport': "La negociació continua amb el Barcelona, estem esperant com es desenvolupa, però és una negociació bastant complexa".

Pozzo ha assegurat que l'Udinese "mai" no havia iniciat converses per Alexis Sánchez amb el City i ha recalcat que el jugador xilè "només vol jugar en el Barcelona".

El propietari de l'equip d'Udine ha explicat que, en el cas de no tancar el traspàs de Alexis amb el Barcelona, existeix la possibilitat que el davanter continuï a l'Udinese.

"Si el noi decideix quedar-se, estarem contents", ha comentat Pozzo, qui ha descartat que en l'operació pugui entrar el barcelonista Jeffren Suárez: "De moment, no hem parlat amb ell".