Després d'aportar el seu gra de sorra en la que ha estat considerada com la millor temporada de la història, moltes eren les incògnites entorn del futur de Raül Agné. Ahir, definitvament, aquestes s'enterraven amb l'anunci de la seva renovació.

Ho va fer públic ja fa un temps i, per fi, s'ha produït la renovació. Per què s'ha esperat tant?

En el seu dia ja vaig dir que tenia tots els números de seguir a Girona i així ha sigut. El que passa és que calia fer les coses ben fetes i això requereix un temps. Ara ja està tot fet i estic molt content.

La seva renovació desencallarà la planificació esportiva, fins avui un xic aturada?

Crec que ara tot anirà més rodat, però tampoc ens passarem. Cal treballar a consciència, sense tornar-se boig. A més, les negociacions mai són fàcils, tothom ho sap.

Què me'n diu, de Richy, fins ara l'únic fitxatge de l'estiu?

Un central amb molta projecció que reuneix les condicions que demanem. Esperem que ens aporti molt. Potser no té un nom, però és un futbolista amb gana, allò que jo vull per a l'equip.

Veu Peragón lluny de continuar a Montilivi?

No em correspon a mi respondre aquesta pregunta. Té una oferta sobre la taula. Si l'accepta, perfecte. I si no, agrair-li tot el que ha fet per aquest club. El que volem és gent compromesa.

I Despotovic?

El mateix. Si marxa serà una gran inversió. Si continua estaré encantat de la vida.

Ja sap quan ha de tornar de les vacances?

El 14 de juliol farem el primer entrenament de la pretemporada, però ens veurem un parell de dies abans per fer les revisions mèdiques. Fins llavors, a desconnectar...