manchester united

De Gea és el substitut de Van der Sar a la porteria dels "red devils"

El Manchester United va confirmar ahir el fitxatge del porter de l'Atlètic de Madrid David De Gea per a les properes cinc temporades. Encara que no han transcendit xifres, tot indica que el traspàs es tancarà per uns 20 milions d'euros.

ud almeria

L'entitat andalusa tanca la incorporació de Verza (Albacete)

El migcampista José Antonio García Verza, de 24 anys i ja desvinculat de l'Albacete, va tancar ahir la seva incorporació a l'Almeria. Verza jugarà a l'entitat andalusa les quatre properes temporades.

ud las palmas

Els germans Castellanos, fitxats

Javi i Dani Castellanos van signar ahir el contracte que els converteix amb els primers fitxatges de l'UD Las Palmas per a la propera temporada. Després de quedar lliures del Mallorca, els bessons tornen a l'equip en què es van formar.

rcd espanyol b

L'altempordanès Zou

reforça el filial blanc-i-blau

L'altempordanès d'origen marroquí Zouhair Feddal Zou, amb passat al San Roque de Lepe i el Vilajuïga, vestirà la samarreta de l'Espanyol B aquesta propera campanya

racing de santander

Cúper és el nou entrenador

El Racing de Santander va arribar ahir a un acord amb l'argentí Héctor Cúper perquè l'extècnic del Mallorca, València, Inter i Betis, entre d'altres, entreni el conjunt càntabre la propera temporada.

xerez

Israel fitxa per tres temporades

L'extremeny Israel Bascón, procedent del Betis, va tancar ahir el seu fitxatge pel Xerez, on militarà fins al juny del 2014.