Ben poques vegades s'havia vist el Camp Municipal d'Esports de Tordera tan atapeït de gent. Molta mainada, però sobretot una allau de mitjans de comunicació és el que es reunia ahir a primera hora de la tarda al voltant de la gespa. El Campus Cesc Fàbregas i sobretot la presència del seu precursor, l'encara ?futbolista de l'Arsenal, van despertar una expectació sense precedents.

Sobretot perquè el migcampista d'Arenys és a un pas de canviar d'aires i d'abandonar Londres rumb el Camp Nou. Ja no només són els rumors els que així ho apunten; els senyals se succeeixen dia rere dia i ahir, encara que el jugador va ?evitar parlar del seu futur, va tornar a clucar l'ullet al club que el va formar.

Devorat pels mitjans de comunicació ahir presents a Tordera, Cesc no va mossegar-se la llengua en apuntar que "si un jugador està al mercat és perquè un club no et vol", deixant entreveure que ?l'Arsenal s'ha avingut a negociar el seu traspàs al Barça en no tenir ja interès a retenir-lo. Malgrat no tenir ?encara del tot clar on jugarà la ?temporada vinent, va assegurar ?estar "molt tranquil" respecte a això.

"Per la meva part, jo ja he començat a posar-me en forma, que és el que he de fer", va explicar el migcampista català, qui ha d'iniciar la pretemporada amb l'Arsenal el proper 5 de juliol. Tanmateix podria fer-ho dues setmanes després amb el Barça si aquest finalment acaba tancant el seu fitxatge. De moment, l'entitat londinenca està a l'espera que el Barcelona augmenti la seva primera oferta per acosneguir el d'Arenys i sembla que des del Camp Nou s'està disposat a posar 35 milions d'euros sobre la taula per portar, d'una vegada per totes, Cesc a casa seva.