Rafa Nadal va desfer-se ahir de Mardy Fish i jugarà demà una de les semifinals de Wimbledon. El seu rival serà Andy Murray, botxí de Feliciano López. Nadal va guanyar per 6-3, 6-3, 5-7 i 6-4 després d'un partit força còmode i on només va veure's superat pel rival en el tercer set. El tennista balear arribava al duel després de l'ensurt que havia despertat la seva possible lesió, però va demostrar que no pateix cap problema físic. Nadal va trigar tres hores per tombar el seu rival. El vigent campió del torneig suma amb aquesta victòria una ratxa de 19 partits sense perdre a l'All England Club.

Per la seva banda, Andy Murray, quart al rànquing ATP, va tombar ahir per 6-3, 6-4 i 6-4 Feliciano López i serà el rival de Rafa Nadal a les semifinals. Murray hi arriba per tercer any consecutiu i després de cedir només dos sets en tot el que portem d'aquesta edició (contra el croat Ivan Ljubicic i davant l'alemany Tobias Kamke).

L'altra gran notícia de la jornada va ser l'eliminació de Roger Federer, sis vegades campió de Wimbledon, després de caure ahir, per segon any consecutiu, en els quarts de final. El francès Jo-Wilfried Tsonga, dotzè favorit, el va superar per 3-6, 6-7 (3), 6-4, 6-4 i 6-4 per accedir a la seva primera semifinal a l'All England Club, que disputarà demà davant Novak Djokovic. El serbi, número dos del món, va aconseguir el pas a les semifinals després d'imposar-se al jove australià Bernard Tomic per 6-2, 3-6, 6-3 i 7-5 en dues hores i 41 minuts. Les semifinals de Wimbledon que es jugaran demà seran, per tant, Nadal-Murray i Djokovic-Tsonga.