La portaveu del govern valencià i consellera de Turisme, Cultura i Esport, Dolores Johnson, no ha aprofundit aquest dijous en valorar les informacions sobre negociacions perquè València prorrogui el seu contracte per acollir la Fórmula1, fet que podria significar que Montmeló no continués dins del campionat. Johnson s'ha limitat a indicar que el contracte per organitzar el circuit "continua vigent". Preguntada per la possibilitat que València fos l'única prova a tot l'Estat, la consellera ha assegurat que el calendari "es revisa cada any" i que és la direcció de la prova la que l'organitza. "Seria molt bo per a la Comunitat Valenciana però aquesta valoració la fa la direcció de la F1", ha dit.

La consellera Turisme, Cultura i Esport Dolores Johnson ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació moments després de presidir l'acte de presa de possessió dels alts càrrecs del seu departament. Johnson ha aclarit, a preguntes dels periodistes, que la prioritat del seu departament no és el sector turístic per sobre del cultural i ha assegurat que la sinèrgia entre cultura, turisme i esport "ha de funcionar".

"Hem tingut uns anys de creixement i ara és el moment de la consolidació i posada en valor d'aquest creixement, és el moment ideal perquè cultura, turisme i esport són un tot que ens permet vendre millor la Comunitat Valenciana", ha matisat la consellera.

Johnson ha negat que pesi més el turisme que la cultura però ha dit que "el turisme és clau, suposa un 13%, del PIB valencià i s'ha de ser respectuós i objectiu amb les dades".

Sobre les discrepàncies de l'anterior responsable del departament amb alguns sectors com l'associació de gestors culturals, el teatre, la música, l'audiovisual, arts plàstiques, el sector editorial o el circ, la nova consellera també ha mostrat la seva voluntat de seure amb tots els sector i amb tots els actors "escoltar-los i treballar amb ells".