Un derbi és sempre un derbi. Malgrat que Sarrià i Bordils arribaven a la cita amb dinàmiques ben oposades, la realitat diu que un partit de la màxima es caracteritza per la igualtat a la pista i per unes grades plenes de gom a gom que no paren de fer soroll durant tot el partit. I si no, que li ho preguntin a un Bordils que ahir tot i endur-se la victòria (35-41) va haver de suar de valent per superar un Augi Sarrià que ni quan perdia de deu (5-15) al minut 17 de la primera part va donar-se per mort.

És evident que els de Josep Espar no tenen res a veure amb aquell equip que la temporada passada va fer història (campió de la lliga regular i ascens a Divisió Plata a la qual va haver de renunciar per problemes econòmics) i que en canvi el Bordils segueix sent pràcticament el mateix bloc que el curs passat va quedar-se a només un triomf de l'ascens. Però ni la diferència actual a la classificació va privar ahir de veure un derbi vibrant, que això sí, sempre va dominar el Bordils. De fet, la bona sortida dels blanc-i-verds convertint pràcticament cada atac en gol feia pensar que els de Pau Campos s'endurien la victòria sense problemes. I més amb el 5-15 al 17', però un parcial de 3-0 a favor del Sarrià permetia una tímida reacció dels locals (8-15). Aquesta, però, no va passar d'aquí. I és que no va ser fins a pocs segons del descans quan l'Augi Sarrià amb un parcial de 6-2 es posava a només cinc gols (15-20) donant la màxima emoció a un derbi que minuts abans semblava estar totalment decantat a favor dels visitants. Al descans 16-21.

A l'inici de la segona part, el Sarrià només va poder seguir el ritme del Bordils durant els primers sis minuts (19-24). A partir d'aquest moment, de nou les diferències es varen incrementar a favor dels bordilencs que al minut 13 del segon temps tornaven a marxar de deu (20-30). Però la màxima va arribar a ser d'11 quan a l'equador de la segona part i després d'una magnífica intervenció del porter visitant Jordi González, l'extrem Marc Combis posava el 21-32 a l'electrònic.

Mentre ambdues aficions seguien amb els seus càntics a les grades, el partit semblava tornar a quedar sentenciat. Però no va ser així, i el Sarrià encara va voler dir-hi la seva quan a menys de quatre minuts per acabar es posava a només sis. El Bordils ja jugava amb el seu segon porter, David Buenavida, i la victòria era gairebé un fet. Al final 35-41. Amb aquest triomf, el Bordils segueix tercer a la classificació, mentre el Sarrià continuarà a la zona baixa.

un derbi apassionant. El Sarrià-Bordils va tornar a ser un gran espectacle d'handbol.El capità del Bordils, Marc Prat, defensat per dos jugadors del Sarrià.L'afició del Bordils celebrant la victòria contra el gran rival. Els seguidors del Sarrià no van parar de donar suport al seu equip.