No hi va haver sopresa i el Girona es va quedar ahir sense director general. Quim Torrecillas va decidir fer cau i net i posar fi a la seva etapa al Girona després de set mesos al càrrec. El fins ara director general del club havia anunciat la seva decisió d'abandonar el càrrec dimecres passat a la propietat després de l'enèsima discrepància però fins ahir al migdia aquesta no es va fer oficial. Torrecillas, que també abandona el seu càrrec de conseller, va comunicar-ho a la resta del Consell d'Administració en la reunió d'ahir de l'equip directiu. "És un lloc que desgasta molt" deia Torrecillas ahir, que negava haver-se tret cap "pes de sobre" i assegura que la seva relació amb Josep Delgado és "excel·lent" i "d'absolut agraïment pel que fa per l'esport gironí".

Malgrat els intents per part del club de frenar el seu adéu, Torrecillas tenia la decisió ben rumiada i ni l'últim intent -dilluns a la tarda- l'ha fet canviar d'idea. L'exdirector marxa sense voler fer sang i justificant el seu adéu per poder-se centrar en la seva tasca política a l'Ajuntament de Blanes (és el portaveu del grup de CiU). El club no va voler fer cap valoració del tema i, en un comunicat d'allò més breu, es va limitar a anunciar que Torrecillas continuarà "vinculat al Girona per a l'execució de projectes puntuals". Kat Gorska, fins ara directora financera a més a més de consellera, assumirà, amb tota probabilitat les funcions de Torrecillas i per tant no es contractarà ningú més per al lloc de director general.

Torrecillas posa així punt i final a una etapa que va començar el 2008 quan va entrar al Girona com a assessor jurídic i en la qual ha acabat exercint el càrrec de director general durant set mesos a més de ser-ne conseller. Advocat de professió, la seva experiència en l'àera juridicoesportiva ha estat molt important pel club tot aquest temps. En aquest sentit, Torrecillas va explicar que continuarà vinculat al Girona per tractar assumptes "importants" que les "urgències" li han impedit encarar. Així, el selvatà s'encarregarà de la "gestió de la construcció d'una ciutat esportiva, l'estructuració del futbol base per mirar de nodrir el primer equip de joves del planter i la millora de les relacions amb institucions polítiques i esportives".

Un més de la llista

Torrecillas no fa més que afegir-se a una llarga llista d'adéus que col·lecciona el club des de l'arribada del grup d'empresaris encapçalat per Delgado a la gestió del club l'estiu del 2010 que posava fi a l'etapa de Josep Gusó. De la mà de Delgado va arribar precisament el primer director general de l'entitat, Ricard Carbonell, que seria rellevat del càrrec el mes de maig sense arribar a complir ni un any. La mateixa passada temporada sortiria del club també el director de màrqueting Gerard Darnés. A l'estiu, amb la presentació de l'ERO, abandonarien el Girona els adjunts a la gerència Lídia Cantarero i Toni Díaz i uns quants comercials. Fa tres mesos, el torn va ser per al director general esportiu, Xavi Julià, que va ser acomiadat fulminantment i no va deixar escapar l'oportunitat per disparar amb bala contra Delgado. També ha plegat darrerement el director comercial i antic vicepresident Jordi Miró.