Xifres de campió. De fet, ni tan sols el líder Atlètic Balears pot fer ombra a les darreres actuacions del Llagostera, que ahir va brillar per enèssima vegada i ja suma set victòries en els últims nou partits i 22 punts dels darrers 27 en joc.

El Llagostera està embalat i ja comença a fer volar coloms i a mirar cap amunt de la classificació. Ahir, els homes d'Oriol Alsina van fregar la perfecció i van posar contra les cortes tot un Ontinyent, en un dels camps més complicats de la categoria. A El Clariano van treure de polleguera els valencians, que van veure com Wilfred els aturava un penal i com un doblet de Virgili, que es retroba així amb el gol, els deixaven sense punts. L'idil·li de l'exdavanter del Nàstic amb la xarxa va ser molt precoç. Quan tot just s'havien disputat 23 segons, Virgili superava Alberto i deixava l'estadi d'Ontinyent glaçat. Es tracta del gol més matiner d'aquesta temporada a la categoria.

El de Virgili, que ha viscut una temporada molt dura per les lesions, va ser un dels dos noms propis del partit, l'altre va ser el del porter Wilfred, qui va acumular el sisè partit sense encaixar gols fora de casa i va evitar el que podria haver estat l'inici de la reacció local quan, amb el 0-2 va aturar espectacularment un penal llançat per Carlitos (m.58).

El Llagostera va controlar gairebé sempre el joc. A més del gol matiner els blaugrana van tenir les ocasions d'Uri i una altra que va treure Mansilla sota pals que podrien haver ampliat l'avantatge. Finalment ho va fer Virgili -com en el primer gol, molt murri- a l'inici del segon temps i Wilfred va aturar el penal cinc minuts després, en una acció aillada d'un Ontinyent que mai no va poder fer res davant un Llagostera immens. Diumenge que ve, els gironins rebran la visita del líder Atlètic Balears. La prova més dura per comprovar la fiabilitat d'un equip que tothom ja té a la boca.