Trist episodi de violència el que es va viure diumenge a la tarda al camp de futbol de Can Gibert en els darrers instants del partit de Segona divisió femenina (grup 7) entre el Parroquial Santa Eugènia B i el Girona C. Quan ja s'havia entrat en el temps de descompte, la jugadora visitant Gemma Alsina va cometre falta sobre la futbolista local Íngrid Benito, que tot seguit també va ser agredida amb un cop de puny a l'ull que li va provocar marejos. Posteriorment l'agressora va colpejar la germana de la seva víctima, Míriam, també jugadora de l'equip local. Tot plegat va provocar que el partit quedés suspès i que al camp s'hi haguessin de desplaçar els Mossos d'Esquadra i una ambulància per atendre les dues ferides.

"He expulsat amb vermella directa la jugadora del Girona Gemma Alsina, número 21, en el minut 90 per agredir dues jugadores del Santa Eugènia de manera simultanea quan el partit estava aturat. El cop que li va donar a una d'elles va ser tal que va haver de venir una ambulància a buscar-la perquè s'havia marejat, així desmaiada, incapaç d'aixecar-se de terra, que es on es va quedar fins que la van venir a buscar", relata l'acta del partit escrit pel col·legiat Dani Rayos. Ell també especifica que el partit havia quedat suspès "per la disputa produïda després de la jugadora del Girona agredís la del Santa Eugènia".

Les dues jugadores agredides van presentar denuncia dels fets als Mossos d'Esquadra, que de fet ja s'havien presentat al camp de futbol alertar pels incidents. Miriam Benito va declarar que Alsina havia fet falta sobre la seva germana Íngrid i que sense la pilota en joc li havia etzibat un cop de puny que l'havia fet caure a terra. Tot seguit, a més a més, li hauria ventat una puntada de peu. Quan Miriam va anar a demanar explicacions a la jugadora rival, aquesta l'hauria colpejat al nas, fent-li sortir sang i provocant-li marejos.

Les reaccions

El vicepresident del Parroquial Santa Eugènia, David Calbet, va censurar ahir els incidents que es van produir diumenge. "No entenc com la jugadora del Girona va poder agredir a les nostres, i més quan anaven guanyant elles per 0-1", va subratllar. Per la seva banda, el responsable del Girona femení, Lluís Bancells, també va afegir-se a la condemna dels fets i va explicar que "estem recollint la informació necessaria per prendre les mesures necessaries i mantenir la bona imatge del nostre club". Segons ell "els incidents es van originar amb una picabaralla producte del futbol, però al final tot va es va disparar".

En l'informe mèdic que va expedir l'Hospital Trueta quan va atendre les dues germanes, s'especifica que Ingrid Benjumea presentava "hematoma" i que Miriam "ha rebut contussió frontal amb posterior pèrdua de coneixament". Totes dues van ser donades d'alta tot i que cal seguir la seva evolució