El finlandès Mika Ahola, cinc vegades campió del món d'Enduro i que recentment havia anunciat la seva retirada definitiva de la competició, va morir diumenge a la nit en una clínica de Barcelona.

Ahola, de 37 anys i campió del món d'Enduro en cinc ocasions entre els anys 2007 i 2011, va anunciar la seva retirada al començament de l'any, però una caiguda mentre s'entrenava a Girona li va produir una sèrie de lesions que no va poder superar, segons indiquen diversos llocs web relacionats amb el món del motor. La noticia va provocar una forta commoció en el món de l'enduro i, per exemple, les xarxes socials anaven plenes de notes de condol. A travès del facebook es va organitzar un homenatge al pilot aquesta tarda a les dues, al circuit dels germans Puigdemont (Cal Amat Gros a Bescanó). La idea és fer una foto de grup amb la seva moto d'entrenament i la seva samarreta de campió del món.

El pilot finlandès va morir a la Clínica Teknon de Barcelona, on es trobava ingressat a causa d'un empitjorament de les lesions que va patir en aquest accident, com a conseqüència del qual, a més de diverses lesions internes, també se li va haver d'extirpar un ronyó. Pilots com Joan Pedrero o Nani Roma van ser alguns que van mostrar el seu dolar per la pèrdua de Mika Ahola.