Al Girona li manca gol i ahir va tornar a fer-se més que evident. En aquesta línia treballa el director esportiu del Girona, Mario Barrera, que ahir va confirmar que abans que es tanqui el mercat d'hivern arribaran dos jugadors més a la plantilla. Una de les posicions en què treballa Barrera és la de davanter centre. "Estem buscant jugadors per a posicions on molts equips també en busquen", assegurava ahir a la nit Barrera. A banda de l'atacant, el Girona també està cercant un defensa central agressiu i amb caràcter. En aquest sentit, la lesió de Richy, que no podrà tornar a jugar fins la propera pretemporada, ha fet que el club acceleri una recerca que ja va començar abans que el gallec quedés fora de combat aquesta setmana. Un dels objectius del Girona era Ariel Luna, del Tenerife però l'argentí es va decantar finalment pel Liga de Quito equatorià. El perfil de Luna, el clàssic paparra, és el que està buscant el Girona al mercat.

D'altra banda, i encara que no hagi d'arribar per solucionar res urgentment, el club segueix un jove porter al qual pretén incorporar com a opció de futur se?guint els exemples de Dani Erencia i Emmanuel Omgba.

La negociació amb Agné

Mentrestant, el Girona continua negociant amb Raül Agné per arribar a un acord per rescindir la temporada i mitja de contracte que encara li resta. En aquest sentit, ben aviat es podrien produir novetats. "Quan hi hagi novetats n'informaré, deia ahir el president Ramon Vilaró que, tanmateix, afegia que demà se seguirà negociant. El president creu que "la postura és millor" i suposa que "aviat" s'arribarà a un acord. Quant al partit, Vilaró va lamentar el piló d'ocasions fallades i va destacar que "amb tots els respectes per a en Raül", s'havia "notat una mica un canvi pel que fa a l'actitud". Vilaró va voler "felicitar" Uribe tot i quedar-se a les portes de la victòria.