El Girona ha programat diverses activitats aquest diumenge (18.00) a Fontajau per mirar de dur el màxim d'aficionats possible al partit contra el líder de la LEB Or, el Canàries de Levi Rost i del llagosterenc Albert Sàbat.

A partir del partit contra el Canàries d'aquest cap de setmana, cada jornada disputada a casa tindrà una temàtica. La de diumenge serà la Salut, aprofitant que és el partit destinat a Fundació Oncolliga, on tots els diners que es recaptin seran per a aquesta fundació. Es vendran butlletes a 1? i es faran 5 sortejos al descans del partit de diferents regals dintre de les activitats programades. A més els integrants de la fundació tindran una taula amb els seus productes al pavelló de Fontajau.

Més convidats

Vinculada a aquesta acció el Girona també ha convidat als següents Col·legis Oficials: Farmacèutics de Girona, Odontòlegs i Estomatòlegs, Metges de Girona, Diplomats en Infermeria i Fisioterapeutes, així com els integrants de les Facultats de Medicina i d'Infermeres de la ciutat. Paral·lelament, dins de la campanya Gironitza't s'ha cursat invitació a 20 escoles/clubs de bàsquet per a assitir al partit.

El Girona suma 12 victòries i segueix instal·lat en els llocs de play- off tot i que precisament ara es troba afrontant el tram més complicat del calendari. El principal objectiu és arribar als 15 triomfs que virtualment garantirien la permanència esportiva, una fita que els gironins tenen perfectament encarrilada.