Deia Migue al final del partit que potser caldria contractar els serveis d'una bruixa per treure tota la malastrugança que recau sobre el Girona aquesta temporada. Primer va ser Acuña, després Ion Vélez, més tard Richy i ahir un altre jugador del Girona es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll. La desgràcia va caure ahir sobre el més jove, Dani Erencia, que tot just jugava el seu segon partit a Segona Divisió A amb el Girona. El central barceloní, fitxat aquest mercat d'hivern del Terrassa de Tercera, va caure estès a terra quan lluitava per una pilota amb un jugador de l'Almeria a la banda esquerra de l'atac andalús. De seguida va començar a ventar cops amb la mà a terra i a cridar del mal. "Se me n'ha anat el genoll", explicava després a la zona mixta. Erencia va ser retirat en llitera del terreny de joc i, després de les primeres exploracions al mateix vestidor els serveis mèdics van assenyalar en un un "diagnòstic orientatiu", que podria patir una ruptura del lligament encreuat anterior del seu genoll esquerre. Aquest matí, si la inflamació que té a la zona disminueix, serà sotmès a una artroscòpia per determiniar l'abast real de la lesió. En cas que, tal com tot indica, es confirmi que té el ligament trencat, Erencia haurà d'estar-se sis mesos de baixa i per tant dirà adéu a la temporada.

L'estat del terreny de joc o la mala sort va acabar ahir a mitja segona part del partit amb la temporada d'un Erencia que s'havia consolidat a l'onze titular després d'un notable partit a Elx i dels bons minuts d'ahir davant Ulloa i Goitom. "És inoportú perquè m'havia guanyat un lloc, però són coses del futbol" deia un abatut Erencia. Per al central, el futbol "a vegades et clava trompades així". Erencia va explicar que des del primer moment va notar que la lesió seria greu. "M'he desestabilitazat i en caure se me n'ha anat el genoll", explicava. "Estic fotut ara mateix però no tinc més remei que lluitar per recuperar-me aviat", deia.

Erencia s'afegeix així a Acuña, Ion Vélez i Richy en una preocupant llista massa llarga de lesioants de gravetat al genoll. El paraguaià ja s'ha recuperat i juga amb normalitat amb l'equip però tant Vélez com Richy han estat donats de baixa federativa pel club i no podran tornar a jugar fins la temporada vinent.