borrassà - esplais 0-0

? borrassà. Planas, Lluís (Serra), Bendicho, César (Bermudo), Quirante, Amadou, Badiane, Muñoz (Mam), Guille (Carlos), Saez, Ballart (Teixidor). ? esplais. Vicens, Gabi, Ezquerra, Fernández (Pablo), Moñino, Genís (Esteban), Montoro (Guillem), Pallisera, Aguilera, Vilarrodona (Baldiri), Palagós. ?Àrbitre. Aira Yubero.

Repartiment de punts just a Borrassà en un partit en el qual tots dos equips van fer un molt bon joc. Tant els locals com els visitants van disposar d'ocasions per marcar, però els dos porters van estar molt encertats. A destacar l'intens fred i la forta tramuntana que bufava a Borrassà. ddg

begur - cadaqués 0-0

? begur. Nuñez, Houssine, Ricky, Álvaro, Marin (Tomàs), Fredy, Oscar, Sullastres (Nacho), Villarejo, Jofra (Juanjo), Damià (Ibrahim). ? cadaqués. Molina, Mune, Eduard, Llach (Sergio), Blay, Jorge (Arturo), Esteve (Yako), Yuri, Riquelme, Aleix (Toni), Hernandez. ?Àrbitre. Cabrera Vidal.

Empat sense gols entre el Begur i el Cadaqués en un partit en què els locals van dominar en tot moment. El Begur va fer un gran joc, i tot i disposar de nombroses ocasions, va ser incapaç de marcar cap gol al Cadaqués. Els visitants van estar molt defensius en tot moment. ddg

mont-ras - cabanes 0-1

? mont-ras. Payet, Adrian, Jordan, Caballero, Gisbert (Martínez), Cano (Bellachi), Perez, Guasch, Galeote (Garcia), Fernandez, Rivera (Zouhair). ? cabanes. Dani, Gerard, Orós, López, Vicenç, Enrique, Khalid, Moha, Jiménez, Geli, Ganga. ? Gols. 0-1, m.58, Geli. ?Àrbitre. Expósito López.

El Cabanes es va endur els tres punts de Mont-ras en un partit que va ser bastant disputat però deslluït, a causa de la forta tramuntana. Tots dos equips van fer mèrits per guanyar, però van ser els visitants els que es van endur la victòria gràcies a un gol de Geli. El Cabanes va acabar amb deu arran de l'expulsió de Khalid (m.36), mentre que el Mont-ras va acabar amb nou després de les expulsions directes de Pérez (m.43) i Martínez (m.79). ddg

base roses - vilamalla 2-0

? base roses. Aidel, Romero, Mínguez, Ricart (Asier), Quintos, Mito, Hamid (Hornos), Sola, Ruiz (Perez), Labrador, Justafré. ? vilamalla. Gironès, Ramos, Vilaplana (Pujolar), Cardosa, Serra, Linares (Planas), Escalona, Salomó (Martí), Costa, Garcia, Roca. ? Gols. 1-0, m.75, Labrador; 2-0, m.80, Quintos. ?Àrbitre. Pozo Valeros.

El Base Roses continua líder de la classificació després de vèncer el Vilamalla amb un gol de Labrador i un altre de Xus Quintos. ddg

monells - jafre 4-3

? monells. Magí (Beltran), Cristian, Madeo (Pere), Edgar, Pau (Isaac), Abel (Coronado), Guille, Sergi (Gerard), Bonet, Ramon, Gimeno. ? jafre. Nil, Marcel, Padrosa, Santana, Gerard, Gil, Ventura, Gironella, Aleix (Bofill), Francesc (Pons), Oualid. ? Gols. 1-0, m.22, Pau; 2-0, m.23, Abel; 2-1, m.26, Gil; 2-2, m.53, Oualid; 2-3, m.55, Gil; 3-3, m.63, Gimeno; 4-3, m.82, Coronado. ?Àrbitre. Del Val Malpica.

Malgrat que el Jafre va començar dominant el partit, va ser el Monells que es va avançar. Pocs minuts després, el Jafre retallava distàncies i al descans el marcador era de 2 a 1. A deu minuts del final el resultat era d'empat a 3, però el Monells va fer el quart, en possible fora de joc. El Jafre va acabar amb vuit jugadors. ddg

empuriabrava - st. pere 0-1

? empuriabrava. Poyato, Alfons, Gascon (Catovic), Camacho, Alfredo (Eloy), Torres, Paolo (Ricardo), Reyes, Patrick, Fran, Cano. ? st. pere pescador. Lagresa, Robledillo, Piris, González, Sanz, Barceló (Younis), Asensio, Donat (Albert), Coderch (Teixi), Pujol (Garriga), Ubric (Fàbrega). ? Gols. 0-1, m.83, Younis. ?Àrbitre. Prat Olivé.

Victòria del Sant Pere en la seva visita al camp de l'Empuriabrava gràcies a un gol de Younis als instants finals del partit. ddg

verges - figueres b 2-4

? verges. Negre, Viñas (Bantí), Bosch (Urtos), Vicens, Auquer (Pol), Hugas (Chávez), Mas, Terradellas, Joan Pau, Rusiñol, Aiguabella. ? figueres b. Pol, Diego, Serra, Houssam, Joan, Sergio, Sala (Yuri), Ceballos (Coco), Wolfrando, Coto, Aro (Aliou). ? Gols. 1-0, m.14, Hugas; 1-1, m.20, Joan; 1-2, m.42, Sergio; 1-3, m.50, Ceballos; 2-3, m.65, Auquer; 2-4, m.80, Coto. ?Àrbitre. Gregorio Tena.

Partit molt difícil a causa de la tramuntana i la fred. El Figueres va començar amb el vent en contra i va haver de treballar per aconseguir la victòria. Els gols van arribar en diverses jugades d'estratègia. ddg

viladamat - torroella 2-5

? viladamat. ? torroella. Albertí, Pujades, Díaz, Garcia, Houssine, Fran, Albert, Alventosa, Donovan, Bonmatí, Garganta. També van jugar Batlle, De Aro, Nil, Viñas i Surroca. ? Gols. 0-1, m.15, Fran; 0-2, m.24, Batlle; 0-3, m.37, Donovan; 1-3, m.47; 1-4, m.65, Nil; 1-5, m.72; 2-5, m.80, Alventosa. ?Àrbitre. Feliu Rovira.

El Torroella suma tres punts molt importants però segueix a la cua de la classificació. Els visitants van jugar amb el vent a favor a la primera part i van dominar clarament. A la represa, el Viladamat va dominar, però en dos contraatacs el Torroella va sentenciar el partit. ddg

agullana - llançà 2-0

? agullana. Sergio, Joel, Cristian, Serra, Castillo, Alegrí, Yassine (Nando), Hernando, Amigo, Manel (Menéndez), Pineda (Simon). ? llançà. Matías, Huguet (Diego), Xavi (Brian), Aitor, Albert, Job (Sancho), Sánchez, Escudero, Keneth, Prado (Manzano), Juan. ? Gols. 1-0, m.24,Pineda; 2-0, m.32, Yassine. ?Àrbitre. Ionut Marian.

Victòria important de l'Agullana que necessita punts per començar a assegurar la categoria. Amb la tramuntana a favor, els locals van fer els dos gols, un pal i van fallar un penal. A la segona part, el Llançà va pressionar però no va poder fer res. ddg