El Girona arriba a Las Palmas, equip que s'aferra a la seva fortalesa quan actua de local, renovat de moral després de la victòria del passat cap de setmana contra el Numància.

Fins ara, la plantilla gironina només ha sumat tres empats lluny de Montilivi, amb un curt bagatge de 3 dels 39 punts disputats.

El tècnic Josu Uribe, que recupera Acciari i també ha inclòs Benja en la convocatòria, no dissimula la intenció de guanyar "amb la mateixa il·lusió i amb el mateix treball tàctic que ha mostrat aquestes setmanes".

Per a Uribe, el del Las Palmas és "un estadi molt gran per poder contraatacar i fer mal quan es tingui la pilota", encara que avisa que "si un només va a jugar a futbol i no es preocupa de defensar, perd".

El Girona tindrà davant a un rival que, per al tècnic del quadre català, "té molt bons números a casa, on es mostra molt a gust".

Per a Uribe, malgrat estar a sis punts de la salvació, el seu equip manté opcions de salvació: "Els resultats del passat cap de setmana em van agradar moltíssim, amb les victòries d'Osca i Cartagena fora de casa, i queden molts punts, així que, per a mi, com més siguem en aquesta lluita, millor".

La Unió Esportiva Las Palmas, de la seva banda, s'aferra a la seva fortalesa quan actua de local per tractar de prolongar-la amb un triomf davant del Girona.

L'equip canari ve de perdre a Còrdova -no guanya lluny del seu feu des d'inicis de l'octubre passat- i pretén esborrar la mala imatge de nou davant la seva afició, que ja està oferint símptomes de cansament pel irregular rendiment a la Lliga.

A més, en alguns sectors futbolístics de l'illa ja estan carregant contra el tècnic de l'equip groc, Juan Manuel Rodríguez, essencialment, pel joc que apliquen els seus futbolistes i, sobretot, pel nombre de targetes que reben.

El balanç d'enfrontaments d'aquests equips en la categoria i en Gran Canària és de dos empats (1-1 i 2-2) i una victòria per al gironí (0-1).

Rodríguez ha manifestat en vigília del xoc que el Girona conforma un "molt bon equip" i ha especificat que "té la seva forma de jugar, qualitat i les seves pròpies armes".

Jonathan Viera i Javi Guerrero, per sanció federativa; Aythami Álvárez, i els germans Sergio i Francis Suárez, a causa de lesions, seran baixa per a aquest partit.