El Girona respira gràcies a una golejada contra el Xerez en un partit boig i marcat per la polèmica actuació de l'àrbitre Lesma López. Els gironins han sigut capaços de remuntar un 0-1 de Jose Mari als 9 minuts de partit.

El partit s'havia complicat moltíssim però poc abans del descans un penal sobre Acuña que ha transformat Jandro permetia l'empat a un i, a més a més, pocs minuts abans els andalusos s'havien quedat amb 10 per l'expulsió de Mendoza. Abans de la mitja part encara es veurien

dos gols més.

Els gironins feien el 2-1, obra d'Acuña, però poc durava l'alegria ja que una falta mal defensada permetia als visitants establir l'empat a dos. A la represa el Girona, conscient que l'empat no li servia, ha sortit a per totes i en la sortida d'un corner Yago ha resolt una jugada embolicada per fer el 3-2.

Eren els millors moments del Girona, que poc després ha semblat sentenciar amb el 4-2, obra de Jandro. Faltaven 20 minuts per acabar i ha arribat la jugada polèmica per unes mans dins l'àrea de Luso que l'àrbitre no ha volgut veure com a penal i que haurien representat l'expulsió del defensa local. Del possible 4-3 s'ha passat al 5-2, en un contraatac liderat per Jandro.

El Girona ha acabat patint després de rebre el 5-3 (Maldonado) a 10 minuts del final i veient com l'àrbitre expulsava Tébar i afegia sis minuts.