Era una de les perles del planter de l'Espanyol però no van acabar de confiar-hi. Amb el Llevant va pujar a Primera i malgrat ser-ne el capità va estimar-se marxar al Xerez a la recerca de minuts. Titular indiscutible, el maresmenc confia a aprofitar-se dels nervis el Girona per sumar tres punts i perdre de vista els llocs de baix.

Després de tres victòries, la passada jornada el Còrdova els va tallar la ratxa. Han tornat els fantasmes a Chapín?

A principi de temporada teníem un altre objectiu. A poc a poc ens hem quedat a baix i ara l'únic objectiu és evitar el descens. Ens n'hem escapat una mica amb els tres triomfs seguits però no podem badar.

El Girona no acaba de sortir-se'n. Quin rival s'esperen?

Ferit. És molt difícil sortir de baix. Només els val la victòria. ?Nosaltres hem de sortir amb intel·ligència i aprofitar-nos dels seus nervis. Seà un partit similar al de fa 15 dies a Tarragona. El Girona sortirà molt fort però amb els minuts l'afició se'ls pot girar en contra. Hem de ser llestos.

S'explica la situació del Girona?

No, però tampoc la del Nàstic ni la del Tenerife l'any passat. És una categoria molt complicada i on tothom pot guanyar tothom. Els detalls marquen els partits. El meu desig és que el Girona no guanyi contra el Xerez però que acabi salvant-se.

Són molt 6 punts respecte la salvació? Seria un miracle que el Girona se salvés?

No seria cap miracle. Tenen bon equip. Al partit d'anada amb deu jugadors i amb nou ens van crear ocasions per empatar.

Parlant d'aquell partit, què recorda de la greu lesió de Vélez?

Va ser una jugada desafortunada. Jo vaig fer una passada molt compromesa enrere i Doblas i Vélez van arribar a la mateixa velocitat. Vélez va tocar primer la pilota i el porter no es va frenar. Són accions que passen. Ja se li va fotre canya a Doblas a l'anada. Li pot passar a tothom.

Què temen del Girona?

A la primera volta tocaven més la pilota des del darrere i ara juguen més directes. Cal vigilar els homes ràpids de dalt i no deixar espais.

Ha canviat gaire el Xerez de Merino al de Moreno?

Amb Moreno juguem més protegits que amb Merino, que no va tenir sort.