El migcampista gironí del Celta de Vigo Joan Tomàs va assegurar ahir que el gol que va anotar dissabte contra l'Osca (1-1) a El Alcoraz, amb un espectacular remat de xilena que va col·locar a l'esquadra, ha estat "el millor" de la seva carrera esportiva.

"Ara mateix, de tots els gols que recordo és el millor de tota la meva vida. Quan vaig rebre la pilota sabia on era la porteria, però perquè vagi allà hi influeixen molts factors. Pot ser l'atzar, però l'important és que va acabar entrant i ens va permetre aconseguir l'empat", va apuntar Joan Tomàs.

En les últimes jornades, l'atacant gironí s'està convertint en el revulsiu del conjunt de Paco Herrera, ja que cada vegada que entra al camp revoluciona el partit marcant o donant un recital de passades. Tot i així, no acaba de guanyar-se un lloc a l'onze inicial.

"Durant tota la temporada he demostrat que es pot confiar en mi. Sempre que jugo rendeixo a un bon nivell malgrat que després hi ha millors o pitjors moments. Ara mateix, estic en un bon moment de forma. Els gols que estic marcant estan sent importants", va recordar. Joan Tomàs va afegir: "si el míster diu que he de començar els partits des de la banqueta ho accepto però no ho comparteixo perquè he demostrat que puc ser titular en aquest equip. Cada vegada crec que li estic posant les coses més difícils, algun dia arribarà l'oportunitat".

El gol in extremis de Joan Tomàs a Osca va servir, també, de pilota d'oxigen per al Girona, que d'aquesta manera amb la seva igualada a Cartagena va poder mantenir la distància de 6 punts amb els aragonesos, que són l'equip que marca la permanència a la Segona Divisió A.