Quina previsió d'èxit fa l'Ajuntament de l'Europeu?

El Campionat mobilitza una vuitantena de clubs de 9 països diferents i això es tradueix en 1.100-1.200 esportistes. Hem hagut de transformar la pista blava de la Ciutat Esportiva ampliant-ne l'aforament amb grades supletòries i hem passat de 1.700 localitats a 3.000. Esperem que tot plegat sigui un gran èxit.

L'Ajuntament ha fet una inversió en aquest esdeveniment però el retorn està assegurat.

Sí, hi havia un conveni que ja s'havia firmat en el mandat anterior de l'Ajuntament pel qual s'aportaven 25.o0o euros. És clar que esperem un retorn per al municipi, sobretot en el que respecta al tema turístic, perquè vindrà molta gent. Tenim confirmacions d'hotels plens de reserves.

Pot donar un percentatge de l'índex d'ocupació d'aquest cap de setmana?

No li ho sabria dir exactament, però ens consta que hi ha estabilments amb un molt bon índex, una cosa important perquè encara no estem a temporada alta.

Quin impacte econòmic pot tenir per a la ciutat?

Esperem que l'impacte econòmic per a Blanes sigui molt profitós, de fet des de l'àrea d'esports treballem per coordinar els esdeveniments esportius i oferir en el participants els atractius culturals i turístics que te la nostra vila.

Quin balanç fan del primer any de la Ciutat Esportiva, l'escenari on es disputarà aquest Campionat d'Europa?

Des de l'àrea d'Esports s'està treballant de valent per aconseguir que la nostra Ciutat Esportiva de Blanes es consolidi dins el circuit esportiu i sigui un referent de qualitat, no tant sols per acollir esdeveniments esportius, sinó també culturals i turístics per impulsar i promocionar el nostre municipi. Per tant, la valoració del primer any ha estat positiva.

Quina relació tenen amb el PA Blanes Fundació?

Molt bona, de la mateixa manera com ho és amb la resta d'entitats esportives de Blanes.