El mandat que ara iniciarà és per sis anys. Es veu amb cor de complir-los, o la seva idea és delegar abans del final?

No, no, si m'he presentat és per complir tot el mandat. Aquesta és la meva idea i sí, m'hi veig amb cor. A la junta no només hi seré jo, hi ha molta altra gent que col·labora, tant amb feina com econòmicament. El poble s'ha bolcat amb l'equip i tothom fa el que pot.

Dimecres Quim Ayats va anunciar per sorpresa que a final de temporada deixaria la direcció esportiva. A vostè també la va agafar en fora de joc?

No, feia un temps que ho estàvem parlant. Ell té ganes de fer noves coses, no sé si entrenar o portar la direcció tècnica d'un altre club... en tot cas ha estat aquí una temporada, fent tot el que ha pogut. Ens ha ajudat molt.

Es plantegen fitxar un altre director esportiu?

No, de moment aquesta tasca també l'assumirà l'Oriol (Alsina). De fet ho havia fet sempre, però aquest any no coneixíem gaire la categoria i ens ha anat bé tenir algú amb experiència.

Què diu, ara! Així m'està dient que ja té renovat Oriol Alsina per a la propera temporada?

Estem acabant la temporada i això no ho hem parlat. El dia que marxi del Llagostera serà per millor i tots estarem contents de la seva evolució. Ell fa molts anys que és aquí (8) i entenc que arribi el moment en què vols canviar d'aires. Però ara toca acabar la temporada.

O sigui que no pot confirmar que es quedi a Llagostera.

Ni li puc confirmar ni li desmenteixo.

En tot cas, faci el que faci l'any que ve, el que no veu és que Alsina segueixi a la banqueta durant els sis anys de mandat que ara tindrà per davant.

Sis anys aquí no els hi estarà. Si no és l'any que ve serà l'altre, i sinó, l'altre, però acabarà marxant per millorar. Haurà de trobar una cosa diferent, que l'ompli més o que li proposi nous reptes. El dia que decideixi marxar, tots estarem contents per veure'l millorar.

Aquest estiu Guardiola deixarà el Barça... potser és el moment també per a Alsina.

(Riu) No ho sé, però no crec que una cosa vagi sincronitzada amb l'altra.

Quina és la feina de la presidenta del Llagostera?

Tots els directius fem de tot, des d'anar a buscar empreses perquè posin una pancarta de publicitat al camp fins a estar al bar el dissabte al matí quan es juguen els partits de futbol base. La presidenta és potser el cap visible, però darrere hi ha més gent.

Tindran barraca per la Festa Major de Llagostera?

Estem mirant de canviar-ho aquest any. Les barraques cremen molt i ens plantegem treballar de dia organitzant un torneig de futbol base per la Festa.

El Llagostera ha tocat sostre amb la gran temporada que ha fet en el seu debut a Segona B?

Per nosaltres salvar la categoria ja era una gran fita i miri on ens trobem, lluitant pel "play-off" d'ascens a dues jornades del final de la lliga. La temporada ha estat sensacional i irreptible, però tampoc ens posem sostre ni ens tanquem cap porta.

On hauria d'estar el Llagostera d'aquí a sis anys, quan s'acabi el seu mandat?

De moment sabem que l'any que ve tornarem a jugar a Segona B i lluitarem de nou per salvar la categoria. Si ho aconseguim, perfecte, però si baixem a Tercera, tampoc passaria res. El Llagostera està per sobre d'on hauria d'estar. Sí que m'agradaria millorar el futbol base, és un tema que ens interessa molt.

Caram, em diu que l'any que ve jugaran a Segona B! Que no confia en el play-off?

(Riu) No, no descarto res. Volia dir que com a mínim jugarem a Segona B una temporada més. De fet li diré que estem tots molt il·lusionats amb la possibilitat de jugar la promoció.

Els segueix trucant gent de fora de Girona interessant-se pel Llagostera?

Sí, encara ara arriba de tant en tant algun correu de gent que ens demana coses i et costa de creure. En l'últim partit a casa van venir vuit persones de Sant Cugat del Vallés que uns mesos abans s'havien comprat samarretes per Internet. Sense cap motiu, només perquè els quèiem simpàtics. Hi ha gent de fora que ens segueix, sí.

Per què aquesta temporada han coincidit en horari amb tants partits del Girona?

Nosaltres posem els partits a l'hora que ens sembla que va millor, sense tenir en compte els horaris del Girona. A més ells sempre tenen horaris molt variables i depenent de la televisió. A vegades sí que ens ho han comentat, però és que si has d'estar pendent del Girona, del Barça i del Madrid no trobes mai l'hora. Hem passat de l'altra gent i només hem pensat en el que ens anava bé a nosaltres.

Han començat a planificar l'equip de la temporada que ve?

No, primer hem d'acabar aquesta temporada. Ja serem a temps de fer-ho.

El pressupost per a la temporada que ve serà similar al d'aquesta?

Ho intentarem, però segurament serà més baix que no pas més alt que el d'aquest any.

Els agradaria fer alguna obra al camp aquest estiu?

Ja s'han fet cosetes, però sí que ens agradaria tenir una mica més de grada perquè la gent que ve pugui veure el futbol amb comoditat.