barça regal-r. madrid

? barça regaL: Sada (-), Navarro (23), Eidson (19), Lorbek (4), N'Dong (7) -cinc inicial-, Wallace (3), Vázquez (8), Huertas (6), Mickeal (16) i Ingles.n. ? r. madrid: Llull (4), Singler (3), Suárez (8), Velickovic (11), Tomic (17) -cinc inicial-, Pocius, Carroll (13), Mirotic (10), Reyes (7), S. Rodríguez (8) i Begic (2). A àrbitres: Pérez Pizarro, Bultó i Calatrava. P PARCIALS 1 17/28, 42/48, 62/67 i 86/83. I Incidències: 6.577 espectadors al Palau Blaugrana.

De la mà de la seva tripleta d'exteriors, especialment del seu capità Juan Carlos Navarro (23 punts), el Barcelona va aconseguir remuntar una complicada situació per derrotar el Reial Madrid (86-83) i assegurar-se la primera plaça de la Lliga Regular.

Els barcelonistes van anar per sota al marcador durant 34 minuts, fins que en la recta final Navarro (12 punts en l'últim quart) va liderar les operacions per donar la volta a la situació i permetre una treballada victòria per als de Xavi Pascual. El Reial Madrid, amb un bàsquet senzill i eficaç, va dominar la situació fins aleshores amb un gran Ante Tomic i l'encert de Jaycee Carroll, encara que al final va sucumbir a la defensa blaugrana.

A l'hora de la veritat, el quart final, va arribar el moment de Navarro. El capità blaugrana, en uns minuts elèctrics va impulsar el seu equip, que en un parell de minuts va passar de perdre (68-76) a situar-se per primera vegada per davant al marcador (77-76). No va cedir el seu avantatge el Barça a partir de llavors. Va tancar el rebot i va jugar les seves armes en atac i si no va decidir el partit abans va ser pels seus errors en els tirs lliures. Sergio Rodríguez era ara qui aguantava la situació per als seus i el Madrid va arribar a donar-li novament la volta al marcador (82-83, a 3 minuts per al final). En aquests minuts Navarro va jugar amb gran mestria. Un alley hoop per a Fran Vázquez i dos tirs lliures més del gallec van deixar el partit en 86-83, un triomf que assegura el liderat