les imatges de la celebracióL'autocar del Madrid al mig de la plaça de Cibeles, que es va complir de madridistes.Sergio Ramoz, Ozil, Cristiano Ronaldo... cap jugador del Madrid es va voler perdre la festa d'ahir al vespre.Centenars de seguidors del Madrid van celebrar el títol a Girona.

La plantilla del Madrid va celebrar ahir el seu trenta-dosè títol de lliga juntament a més de 25.000 seguidors que es van apostar entre l'estadi Santiago Bernabéu i la Plaza de Cibeles, on el capità, Iker Casillas, va imposar a l'estàtua de la deessa la bufanda del club.

Un fort xàfec no va acovardir els seguidors madridistes, que en nombre superior als 25.000, segons fonts de la Policia Municipal, va contemplar el pas de l'autobús amb els jugadors des de l'estadi Santiago Bernabeú fins al lloc on l'equip celebra els seus grans èxits. El tema de Queen We are the champions, sonant a tot volum pels altaveus, va rebre als jugadors a Cibeles, on els esperava una multitud d'aficionats que agitaven les seves banderes i bufandes entre núvols de confeti.

"Ha estat una Lliga molt difícil, molt soferta, però al final l'hem aconseguit per tota aquesta gent que és aquí, que s'ho mereix tot", va assenyalar Casillas, que amb gestos va prometre tornar l'any que ve amb la desena Copa d'Europa. Igualment eufòric es va mostrar el portuguès Cristiano Ronaldo, que va voler compartir amb els aficionats la seva alegria per la conquista del seu primer títol de la lliga amb el Reial Madrid. "La sensació és de molta felicitat. És la meva primera Lliga a Espanya i crec que l'equip i tota aquesta gent se la mereixia. Hem fet un any espectacular, l'equip ha estat molt bé i ens mereixíem aquesta Lliga", va indicar el golejador portuguès. Els jugadors van abandonar la plataforma corejant el "campions, campions" i, enllaçats en una locomotora humana, després de celebrar el títol durant mitja hora amb els congregats, van tornar a l'autobús per abandonar la plaça.

La comitiva havia sortit a les set de la tarda de l'estadi Santiago Bernabéu a bord d'un autobús per dirigir-se a Cibeles. L'autobús blanc, amb matrícula R-Madrid, portava inscrit el lema "Campions, 32 lligues" al costat de l'escut del club i una foto dels jugadors celebrant un gol a la carrosseria. A més del tècnic, el portuguès Jose Mourinho, i dels jugadors, viatjaven a l'autobús els membres de l'equip tècnic i del quadre mèdic.