Té 29 anys, però ha hagut d'esperar fins a la seva desena temporada com a futbolista professional per marcar el seu primer hat-trick. Ell és Ferran Corominas, davanter que ja fa uns anys va salvar del descens l'Espanyol amb una diana heroica contra la Reial Societat i que aquesta temporada amb la seva punteria va també camí d'aconseguir que el Girona signi una remuntada històrica camí de la permanència. Va ser ahir, al camp del Guadalajara, quan el davanter de Banyoles va marcar tres gols per primera vegada com a professional. I ja en suma 15, el que el situa com un dels màxims realitzadors de la categoria, quan encara resten 6 jornades perquè la Lliga abaixi el teló.

"Estic content perquè els meus gols han ajudat l'equip, però jo només intento fer la meva feina i aportar el meu granet de sorra amb l'objectiu de salvar el Girona", resumia el protagonista en acabar el partit. Ho feia amb un somriure d'orella a orella i amb la pilota del partit signada pels seus companys a les mans. La primera pilota, ja que l'última vegada que va marcar un "hat-trick", al camp del Sabadell jugant a Segona B amb el filial de l'Espanyol, encara no sap per què va quedar-se'n sense.

Amb els d'ahir, Coro se situa amb 15 gols a només 3 dels que la temporada passada va signar Ranko Despotovic (18). El serbi ha estat el màxim realitzador blanc-i-vermell a la categoria de plata des que l'equip va recuperar la categoria d'argent fa quatre estius.