L'àrbitre del partit que van disputar dissabte passat el Granada i el Madrid, Carlos Clos Gómez, va recollir en l'acta tots els incidents que es van produir, amb la qual cosa els locals s'exposen a diverses sancions. La més greu és la que pot caure a Dani Benítez, que li va llançar una ampolla de mig litre de capacitat "plena de líquid" que li va produir en el pòmul esquerre "una petita inflamació" per la qual no va necessitar assistència mèdica.

L'acció del jugador del Granada es va produir després de les expulsions dels seus companys Moisès i Siqueira per haver dit al col·legiat "lladre" i "pocavergonya", respectivament. L'acta també recull que el delegat els va increpar. Segons diverses fonts el club andalús hauria deixat Clos Gómez sense aigua calenta al vestidor i a més a més li va tancar la connexió a Internet, amb la qual cosa el col·legiat no va acabar l'acta fins arribar a l'hotel.

Ahir, l'endemà del partit que van guanyar els madrilenys (1-2) després d'un polèmic penal i d'un gol en pròpia porta dels locals, a Granada encara estaven indignat amb Clos Gómez. El migcampista Mikel Rico va dir que si haguessin enviat "un àrbitre de Granada a xiular a Saragossa l'equip andalús estaria salvat", després de sentir-se perjudicat amb l'arbitratge de Clos Gómez, que precisament és de Saragossa (un dels rivals del Granada en la lluita per la permanència).

Rico va recordar als periodistes que "tota la família de l'àrbitre -Clos Gómez- són socis del Saragossa" i va apuntar que "la culpa" de tot el que va passar és "de qui va designar a l'àrbitre" per al Granada-Madrid", qualificant aquesta elecció com "una vergonya".

"No es pot posar un àrbitre de Saragossa per xiular un partit d'un equip que és rival directe del Saragossa sent tota la família de l'àrbitre socis del Saragossa. Si envien un àrbitre de Granada a xiular el Saragossa estaríem salvats", va insistir el futbolista de l'equip andalús.