CASSANENC LA SELVA - KRAfFT

fd cassanenc la selva. equip: Anna Badosa, Yuqin Yang, Cristina Alina Hirici. ? krafft atlético. equip: Yuan Tian, Raquel Caudet i Marta de la Vega. E evolució marcador: Anna Badosa contra Yuan Tian (0-3); Yuqin Yang contra Raquel Caudet (3-0); Cristina Alina Hirici contra Marta de la Vega (3-0); Yuqin Yang i Cristina Alina Hirici contra Yuan Tian i Marta de la Vega (3-0); Yuqin Yang contra Yuan Tian (2-3); Anna Badosa contra Marta de la Vega (0-3); Cristina Alina Hirici contra Raquel Caudet (3-0).

Amb la victòria d'ahir a casa contra el Krafft Atlético (4-3), el FD Cassanenc La Selva es va assegurar la seva participació la propera temporada a Europa, concretament a la Copa ETTU.

El Cassanenc va haver de treballar de valent per aconseguir aquest èxit. I és que l'equip gironí va començar amb una derrota d'Anna Badosa en el primer partit (0-3) contra Yuan Tian. Però el Cassanenc va reaccionar amb el triomf d'Hirici (3-0) contra Marta de la Vega. Després la xinesa local, Yuqin Yang es va imposar a Caudet. Però les visitants van arribar a posar el 3-3. El Cassanenc es va endur la victòria gràcies al triomf d'Hirici en l'últim partit.