El migcampista blaugrana Jonathan Dos Santos va mostrar-se convençut que el nou tècnic del Barcelona per a la temporada que ve, Tito Vilanova, continuarà apostant per donar oportunitats als jugadors del planter, mantenint la línia de Pep Guardiola. "Tito és la mà dreta d'en Pep, ha estat sempre amb ell. Crec que fins i tot té els mateixos pensaments, el que pot afavorir-nos tant a mi com els del planter", va explicar el mexicà. Després de renovar al novembre fins al 2015, Dos Santos serà en la pròxima campanya un dels quatre jugadors del filial blaugrana que passaran al primer equip.

Feia estona que el derbi amb l'Espanyol s'havia acabat i que el tècnic havia comparegut en roda de premsa. Tocada la mitjanit de dissabte, Pep Guardiola va tornar a trepitjar la gespa del Camp Nou per viure-hi el comiat més íntim, després del bany de masses que havia protagonitzat hores abans en un estadi amb 90.000 ànimes aclamant-lo. Amb la instal·lació ja buida i mig a les fosques, Guardiola, acompanyat pels seus familiars més propers i diversos amics íntims, va tornar al camp per última vegada, va tornar-se a seure a la banqueta que ha ocupat aquests darrers quatre anys i es va fer diverses fotos de comiat.

L'encara entrenador del Barça estava acompanyat inicialment per la seva dona, Cristina Serra, i els seus tres fills, Màrius, Maria i Valentina. Després de passejar per la gespa es va assegure a la banqueta i se'l va veure molt actiu parlant amb els seus fills. Poc després van arribar d'altres familiars i amics del tècnic de Santpedor. Els seus pares, els seus germans, els seus nebots, el seu representant, Josep Maria Orobitg, i d'altres que també el van voler acompanyar en un moment tan especial. Aquest comiat íntim va acabar-se amb una foto de família que publicava ahir la web del club blaugrana.

Mourinho torna a la càrrega

"No es normal vendre una imatge i després, al final, que ningú sigui perfecte. Jo mai he venut la imatge de ser perfecte", assegurava ahir Jose Mourinho, tècnic del Madrid, en una entrevista al diari ABC enviant un dard enverinat a Guardiola. Mourinho afegia que li encantava el "jogo bonito" que practica el "seu" Madrid.