oar gràcia-augi sarrià

oar gracia: Rocher, Conejero, Gordo, Ferrers, Samoy, Francesc, Camps, Escudero, Sobrino, Garcia, Farrers, Grau, Garcia, Baquer. ? augi sarrià: Portoles, Vilar, Fina, Rodríguez, Dausas, Gutiérrez, Ballester, Badia, Torres, Morales, X. Rodríguez, Xifra, Espeso, Castellanos. A Àrbitres: Escoda i Sánchez. P PARCIALS: 9-12 (descans) 24-27 (final). P Pavelló: Uns 100 espectadors al pavelló de l'OAR Gràcia.

La defensa va ser la principal arma que va utilitzar l'Augi Sarrià ahir al migdia a la pista de l'OAR Gràcia per sumar, en la segona jornada de la Copa Catalana, la primera victòria (24-27) després de caure en el primer partit de la competició contra el Granollers (26-28).

Els de Josep Espar, que, per cert, ja ha renovat de cares a la propera temporada, van fer bons els prònostics imposant la seva superioritat, sobretot en l'aspecte defensiu. A més, el partit va servir per fer debutar jugadors joves, com Joan Xifra, que va tenir els seus primers minuts amb el primer equip de l'Augi Sarrià. El pròxim partit dels de Josep Espar en aquesta lligueta, serà dissabte vinent a casa contra La Roca B.