uni girona - cerdanyola

uni girona. CINC INICIAL: Ribas (6), Marcè (2), Ros, Bou (10), Ruano (8). reserves: Solé (4), Massó, Claret (12), Gelabert, Soler i Carbó (11). triples 5. Claret (2), Bou i Carbó (2). tirs lliures: 6/13 faltes personals: 19. Eliminada: Marcè. ? cerdanyola. CINC INICIAL: Moreno (15), Eñeso (4), Carrion (3), Jiménez (3), Viana (8). reserves: Peña (9), Alegre (2), Rossanas (4), Palau, Grau i Tatche. triples: 6. Peña (2), Eñeso, Carrion, Jiménez i Rossanas. tirs lliures: 14/18 faltes personals: 19. Eliminada: Rossanas. A Hernando i Serrat P PARCIALS 1 10/12 2 30/32 descans 3 35/43 4 53/48

El segon equip de l'Uni va fer ahir un pas més per completar la gran temporada del club i, després de guanyar el Cerdanyla i recuperar-li l'average, jugarà la Final a Quatre de Copa Catalunya (Sant Rosa de Lima, rival en semifinal) i seguirà lluitant per pujar a Lliga Femenina 2. El primer quart va estar marcat per la pobra anotació a causa dels nervis i la tensió entre dos equips que es coneixen molt bé. L'Uni tenia dificultats per anotar, però durant el segon període va dominar l'atac sobre la defensa, mantenint el marcador igualat. A la represa el Cerdanyola va marxar de 8 punts augmentant la distància a 11 a l'inici del quart període; l'Uni però, va reaccionar utilitzant el contraatac i el joc més fluid. Amb aquest cop de motivació les locals van igualar el marcador a falta d'un minut i escaig i a manca d'un minut ja havien capgirat el resultat. L'Uni arrossegava un average en contra de -5 i a la tornada el van poder igualar (53-48). Quim Gala va voler destacar el paper de tres jugadores (Laura Ribas, Elia Ros i Carla Marcè) per ajudar l'equip a classificar-se mantenint la cohesió del grup.