palamós-peralada

palamós: Bayona, Elías Martí (Barrera, m.73), Cano, Chicho, Subirana, Sergio Romero, Joel Murcia (Fran Megias, m.60), Ritxi (Guitart, m.80), Oscar Almendros, Sergi Arranz (Marc Vila, m.56) i Javi Revert. ? peralada: Santi, Litus, Antoni, Chacón (Moha, m.72), Mate, Robert, Tidian, Isma (Julián, m.80), Pastor, Arimany (Bermúdez, m.80) i Sergio García. ? Gols: 1-0, m.18, Javi Revert; 1-1, m.63, Tidian; 2-1, m.96, Javi Revert de penal. ? àrbitre: Sr. Garcia Fuster. Va amonestar amb targeta groga a Ritxi del Palamós i a Chacín, Tidian, Isma, Sergio Garcia i Moha del Peralada. ? incidències: Unes 200 persones al Nou Estadi de Palamós, en partit de jornada econòmica, amb l'alcaldesa de la ciutat Maria Teresa Ferrés.

El Palamós va demostrar que fins l'últim minut del temps afegit s'ha de lluitar per obtenir la victòria i això és el que va fer i aconseguir davant del Peralada, en uns minuts finals de derbi no aptes per a cardíacs. Al minut 94 de partit quan una assistència del debutant i nou fitxatge Fran Megías va anar a parar a les botes del sempre perillós Oscar Almendros. El jugador Facebook molt a prop del vèrtex de l'àrea dreta del Peralada va fer una centrada que va interceptar clarament amb les mans el visitant Sergio Garcia. En aquells moments, l'àrbitre del partit Garcia Fuster no va dubtar en assenyalar els onze metres, concedint una última oportunitat al degà per guanyar el partit i no allunyar-se de la desitjada segona posició, tenint en compte que el Vilassar va fer els deures guanyant a casa aun Mollet, que això sí, no li va regalar absolutament res (3-2). Mentrestant, la derrota deixa el Peralada molt tocat, ja que l'equip de Tito Téllez segueix en zona de descens i veu com se li compliquen encara més les opcions de permanència a Primera Catalana.

A la primera part, els locals es van avançar mitjançant una centrada des del costat dret d'Òscar Almendros que Javi Revert situat al segon pal va rematar amb el cap fent inútil l'estirada del porter visitant. A partir d'aquí, la posessió de la pilota va passar a mans d'un Peralada que va obtenir el premi de l'empat al minut 18 del segon temps, amb un gol de Tidian que va materialitzar amb un fort xut creuat molt ajustat al pal dret de la porteria de Bayona. En l'afegit, un penal transformat per Javi Revert -ja porta 21 gols- va decantar el derbi a favor del Palamós.