El davanter Dani Benitez, del Granada, que dissabte passat va llançar una ampolla contra el col·legiat Clos Gómez al final del partit de la Lliga disputat pel seu equip contra el Madrid (1-2), va ser suspès durant tres mesos pel Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). "Daniel González Benitez em va llançar una ampolla de plàstic de 500 ml plena de líquid i em va tocar en el pòmul esquerre, fet que em va provocar una petita inflamació sense que hagi necessitat assistència mèdica fins ara", figurava en l'acta arbitral.

El Comitè de Competició va considerar com d'agressió sense conseqüències danyoses l'acció de Benitez, per la qual cosa s'ha acollit a l'article 99 ("Agressió contra àrbitres, directius o autoritats esportives"). Aquest article, en el seu primer punt, assenyala: "Incorrerà en suspensió de tres a sis mesos el que agredís l'àrbitre principal, als assistents, quart àrbitre, directius o autoritats esportives, sempre que l'acció fos única i no originés cap conseqüència danyosa". Se li ha aplicat, doncs, a Benítez la sanció mínima prevista en aquest apartat.

L'extrem del Granada haurà de complir aquest càstig en període de competició, pel que no tornarà als terrenys de joc fins a, aproximadament, mitjans de novembre. També es perdrà, lògicament, el partit que diumenge que ve disputarà el Granada al camp del Rayo Vallecano, en l'última jornada de la Lliga BBVA i en la qual els dos equips es juguen la permanència en la categoria.

Competició, així mateix, va imposar altres càstigs pels incidents de dissabte: quatre partits de suspensió als jugadors granadins Moisès Hurtado i Guillerme Siqueira, expulsats per Clos Gómez a la finalització d'aquest mateix partit, i un a Alex Geijo. Moisés Hurtado, a més, haurà de complir un cinquè partit de suspensió per acumulació d'amonestacions També van ser castigats el preparador de porters Iñaki García (4 partits) i el delegat del Granada, David Navarro (dos).