L'evolució del davanter paraguaià és el principal interrogant que té Javi Salamero de cara al decisiu partit de demà contra l'Alcoià -on té les baixes segures de Dorca, Richy, Ion Vélez, Erencia i Yago Fernández (que tot i que no ha estat gaire comentat pateix una capsulitis des fa tres setmanes) -, però recupera Dani Tortolero que es va perdre per sanció el partit contra el Guadalajara del dissabte passat. Javi Acuña es va lesionar en el darrer partit a casa, Alcorcón, i tot i que en un principi es va parlar de vint dies de baixa un innovador tractament al centre Sportac del doctor Jordi Surós hauria de tenir-lo recuperat per jugar contra l'Alcoià. Avui es determinarà si ja està en condicions o, per contra, Salamero ha d'esperar al partit de dimecres contra el Nàstic per tenir-lo en condicions de jugar.

El que no és cap dubte, sinó més aviat un maldecap, és l'absència d'Albert Dorca. El garrotxí es va lesionar a la segona meitat del partit contra el Guadalajara i no podrà formar la doble parella habitual en el pivot amb Marcos Tébar. De moment, Salamero no ha comptat gaire ni amb Acciari ni amb Ballini i el seu substitut podria acabar sent Joseba Garmendia. Un migcampista basc que ahir ja deixava ben clar la importància de sumar els tres punts contra l'Alcoià: "Hem de culminar el que vam fer la setmana passada a Guadalajara, estem esperançats i creiem que podrem acabar la jornada a menys de quatre punts. És un moment molt emocionant de la temporada perquè només queden sis partits i veiem que estem retallant les distàncies".

Un altre dels problemes amb què es pot anar trobant Salamero són les targetes grogues. Contra el Guadalajara, Dani Tortolero no va poder jugar i, encara que per al partit de demà no hi ha ningú sancionat, hi ha un bon grapat de jugadors amb quatre grogues.