N'hi ha més d'una vintena d'equips a la Segona Divisió A, però ocupar posicions de descens i ser el vuitè conjunt que més gols suma al seu favor (50), és un símptoma per ser optimista. Sobretot ara, quan es té la permanència més a prop que mai, quan l'equip es mostra més entonat de cara a porteria. Quan entren els gols, vaja. És ara quan el Girona s'ha espolsat els fantasmes, s'ha aliat amb la sort i s'ha deixat de romanços. Ha reaparegut la millor versió de Ferran Corominas, Jandro torna a marcar i, a més, hi ha recanvis de garanties. Un d'ells és Dani Nieto, qui ahir demanava pas amb un hat-trick de luxe per noquejar l'Alcoià.

"És un jugador que ha demostrat la seva qualitat. És un actiu molt important d'aquest club; té marge de millora però m'encanta recuperar-lo per aquest tram de temporada. Ha estat incommensurable". Javi Salamero, l'entrenador del Girona, es desfeia en elogis cap a Dani Nieto, després que el menut davanter blanc-i-vermell, titular en ben poques ocasions aquesta temporada, retornés la confiança cap al seu tècnic amb tres gols que van servir, en part, per superar l'Alcoià a Montilivi.

El jugador, tímid com sempre, va treure ferro a les paraules del seu entrenador. Amb la pilota del partit signada per tots els seus companys a les mans, va respondre a les preguntes dels mitjans que, expectants, l'esperaven a la zona mixta. Breu, amb poques paraules i amb la mirada perduda. Però conscient que el que havia fet li pot obrir les portes de la titularitat en els propers partits. "Ha estat un cop de sort. Estic content pels gols, però sobretot per la victòria. Portava temps sense jugar, però venia entrenant molt bé. El tècnic m'ha donat l'oportunitat i estic content per haver-la aprofitat. Ara només em queda seguir. Però no només jo, sinó també tot l'equip. Estem a dos punts i encara és possible", reflexionava el futbolista.

Ben satisfet pot estar Salamero d'haver recuperat Dani Nieto. Però, sobretot, per tenir entonat un home com Ferran Corominas. El davanter de Banyoles ha marcat 5 gols en els últims 2 partits, per la qual cosa la seva xifra anotadora s'enfila fins a les 17 dianes. D'aquesta manera, "Coro" se situa a només un gol de la marca de l'any passat del serbi Ranko Despotovic. A més, n'està a només dos d'igualar el seu millor registre personal (19), amb l'Espanyol B.

«novetats molt positives»

El president del Girona, Joaquim Boadas era un home feliç ahir gràcies a la golejada davant l'Alcoià que el situa a dos punts de la salvació. Boadas, a més a més, va anunciar "novetats molt positives" per la setmana que ve. Aquesta novetat, amb tota probabilitat, serà l'anunci que el jutge ha aixecat el Concurs de Creditors que el Girona va presentar fa unes setmanes. El club va adherir-se a aquesta mesura a causa de la mala situació econòmica que viu en aquest tram de temporada. D'altra banda, Boadas es va mostrar molt satisfet de la resposta dels socis a la compra d'accions. "Ha estat molt positiva", va dir. ddg girona