"No deixeu de regar la meva flor", escrivia Javi Salamero al seu compte particular de Twitter, poques hores abans del partit contra l'Alcoià. Ho demanava, "passi el que passi", l'entrenador blanc-i-vermell. El que va passar és que el seu equip, aquell que semblava mort fa unes setmanes, va golejar (5-1) i, a més, va retallar fins als dos punts el seu desavantatge amb el Guadalajara. La salvació és encara més a prop. "La flor és el sentiment de tots aquells que estem empenyent cap a la permanència", s'explicava el propi Salamero després en sala de premsa. Ho feia distès, alegre i relaxat. Amb la veu rovellada, com li sol passar després de cada partit. Però satisfet pel "compromís" i "implicació" que havien deixat els seus futbolistes, cada cop "més a prop" de salvar la categoria. Tanmateix, no hi ha encara res fet: "Hem fet un pas important, però no definitiu", va precisar.

Per a Salamero, com segurament per a tota la parròquia gironina, ahir va ser un "dia feliç". La felicitat estava més que justificada: "Estem ben ficats a la lluita per la permanència". I és que el Girona, aquell equip que fa tres setmanes estava a 8 punts de la salvació, té ara les posicions que asseguren continuar un any més a Segona A a només 2 punts. I, a més, un calendari que convida a l'optimisme. "Els nostres ànims van cap amunt. Sabíem que el partit d'avui (per ahir) era molt complicat, però després d'aquesta victòria les coses se'ns posen molt i molt bé. Estem més a prop de la permanència i això ens fa veure-ho tot de manera diferent", s'explicava el tècnic.

Salamero va felicitar-se també perquè el partit li havia servit per dosificar futbolistes davant un calendari que es presenta d'allò més exigent: "Ha sortit Dani Nieto, també en Benja, l'Asier... En Moha ha descansat... En aquest sentit estic molt satisfet. Tots han demostrat la seva implicació". A més, va reconèixer que el seu Girona és un dels equips que "millor ataca" de la categoria.

"Vull felicitar els meus jugadors perquè han picat pedra en tot moment. Hem patit, és clar; no ens podem permetre el luxe de no fer-ho!", va tancar.