l'estartit - at. madrid

? l'estartit: Esther (Jeny, m.85), Maria, Laura (Berta, m.68), Raquel (Neus, m.86), Reche, Sílvia, Anna Arnau (Vane, m.59), Tània, Carolina, Parramon, Carla. ? atlético de madrid: Noelia, Claudia, Nagore (Marieta, m.45), Prisila, Amanda, Sandra Vilanova (Martí, m.56), Leticia, Pisco, Paula Serrano (Paula López, m.45), Vanesa, Leire. ? Gols: 0-1, m.2, Pisco; 0-2, m.13, Sandra Vilanova; 0-3, m.32, Sandra Vilanova; 0-4, m.47, Pisco; 0-5, m.86, Clàudia. ? àrbitre: Sr. Sales Font. Va expulsar a la local Maria (m.2), i una groga a Martí (Atlètic de Madrid). ? incidències: Unes 200 persones al Municipal de l'Estartit.

L'Estartit no va poder segellar ahir la permanència. I no ho va poder fer perquè no va complir amb la seva part dels deures. Per aconseguir la salvació de forma matemàtica, les de Rafa Gil necessitaven guanyar a l'Atlètic de Madrid i esperar la derrota del Lagunak a casa contra el Huelva. Tot i que el Lagunak va perdre a casa contra l'equip andalús (0-2), les de la Costa Brava no van complir després de caure golejat (0-5) a mans d'un Atlètic molt superior.

De fet, el partit només va durar dos minuts. Una vermella quan el partit acabava d'arrencar a la jugadora de l'Estartit, Maria, va canviar tots els plans de l'equip baixempordanès que va veure com les madrilenyes s'avançaven només començar. A partir d'aquí, l'Atlètic de Madrid va anar a més. Al m.13, Sandra Vilanova posava el 0-2, i minuts més tard (32'), la mateixa jugadora s'encarregava de recollir la pilota a la frontal de l'àrea per arribar al descans amb un 0-3. A la represa, un gol de Pisco (47'), i un de Clàudia (86') sentenciaven (0-5). A només dues jornades per acabar la lliga, l'Estartit es troba quatre punts per sobre del descens. Diumenge (12 h) a València, l'Estartit en fa prou amb una victòria per lligar la salvació, sigui quin sigui el resultat del Lagunak. En cas de derrota també seria possible sempre hi quan el Lagunak perdi al camp del Collerenc, ja que l'average és a favor de les basques. I en cas d'empat, l'Estartit necessita que el Lagunak no guanyi a les Illes Balears.