El Girona té la permanència a tocar. L'equip de Javi Salamero ha firmat una actuació rodona contra el Còrdova i amb els tres punts, i les derrotes del Cartagena i l'Alcoià, augmenta fins a 8 els punts de marge per sobre el descens quan només en quedaran 9 en joc. Un triomf dimarts contra el Vila-real B seria la certificació matemàtica.

L'equip ha sortit a per totes i als 8 minuts de joc ja dominava per 2-0 gràcies als gols de Dani Nieto i Coro. A la primera part els andalusos amb prou feines han inquietat i el Girona ha firmat un tram inicial de somni, tot i que a mida que anaven passant els minuts han abaixat les revolucions. A la represa el guió no ha canviat i malgrat que Paco Jémez ha posat més davanters al camp (Patiño, Airam), el seu equip seguia sense inquietar i, en canvi, el Girona hauria pogut fer el tercer en accions molt clares de Jandro i Coro. Tot ha canviat però a un quart d'hora del final quan l'àrbitre ha xiulat un rigorós penal de David García que Pepe Díaz ha transformat en el 2-1. Els locals, que no havien patit en tot el partit, veien com els quedava un quart d'hora d'angoixa. El Còrdova ha tingut un parell d'arribades i fins i tot ha celebrat l'empat a dos, però el col·legiat l'ha anul·lat per una falta de Patiño. En el minut 90 Jandro ha sentenciat amb el 3-1 després de culminar una bona contra. Dels resultats d'avui l'únic que no ha acompanyat ha estat el triomf del Guadalajara a Elx (2-3), que impedeix que els gironins els puguin avançar, tot i que amb el descens del Vila-real, els gironins es mantenen amb la permanència a tocar perquè només se n'aniran a Segona B els tres últims classificats i el filial groguet.