palamós-san lorenzo

palamós. Bayona, Subirana, Chicho, David Cano, Barrera (Elias Martí, m.79), Sergio Romero (Cabratosa, m.74), Fran Mejías, Batanero, Ritxi (Marc Vila, m.52), Almendros (Joel Murcia, m.57) i Javi Revert (Guitart, m.77).? san lorenzo. Jihad, Gabi (Corral, m.55), Lobo (Gracia, m.68), Cuadras, Juan Jesus, Ferraro, Mariano (Peke, m.43), Toni, Ruben (Cadafalch, m.59), Imanol (Carlos Sánchez, m.59), Pedrito. A gols: 1-0, m.21, David Cano; 2-0, m.53, Javi Revert; 3-0, m.58, Oscar Almendros. A Àrbitre: Gómez Hernández. Va amonestar als locals Barrera i Romero i als visitants Ruben i Imanol. I incidències: Unes 200 persones al Nou Municipal de Palamós.

Ni l'adversa climatologia va poder frenar un Palamós que de la mà d'un genial Óscar Almendros va passar per sobre d'un San Lorenzo que mai va inquietar Bayona, tret d'una ocasió en el minut 28 quan el defensa local Cano va haver de treure de la mateixa línia de gol una rematada de cap de Ruben que hauria significat l'empat a un. Abans d'aquesta acció el defensa palamosí David Cano va aprofitar un córner servit per Almendros per avançar els de Vílchez mitjançant una rematada amb el cap, pràcticament idèntica a la que va significar el 3-4 de Mollet.

En la segona part, va continuar el monòleg del degà, que en cap moment va patir davant un San Lorenzo que continua en zona de descens i que ahir va oferir poca resistència davant d'un Palamós molt superior. Fruit d'aquest domini van arribar dos gols en un espai molt curt de temps, i amb Óscar Almendros sempre com a protagonista (el minut 8 de la segona part, Almendros va xutar amb molta intenció una pilota que no va poder aturar Jihad). Aquest refús el va aprofitar a la perfecció Javi Revert per fer el 2-0 i consolidar-se com a pitxixi en solitari amb 24 gols. Cinc minuts més tard, el jugador Facebook es va afegir a la festa fent el millor gol de la tarda. El davanter palamosí va entrar dins l'àrea, va superar a tots els rivals que li van sortir al pas, i tot i l'aigua acumulada va clavar l'esfèrica a l'escaire esquerra de Jihad provocant el deliri a les grades del Nou Estadi.

La llàstima de la jornada d'ahir és que l'alegria no va ser completa, ja que minuts després de la clara victòria dels d'Edu Vílchez, va arribar la notícia que el rival directe Vilassar guanyava el seu partit per la mínima (1-0) davant del Montcada empatant novament a punts amb el degà (ambdós equips porten 63 punts). La major diferència de gols, tres, permet a l'equip palamosí conservar la segona plaça de la classificació a manca de dues jornades per acabar la lliga. El proper diumenge, el Palamós es desplaçarà a Montcada i Reixach, i posarà el punt i final el 3 de juny en un derbi contra el Lloret a les 12 h. Precisament, els lloretencs són el pròxim rival del Vilassar, que acabarà el curs a casa contra el Guíxols. Així doncs, dos gironins poden donar un cop de mà, a un Palamós que vol acompanyar el Figueres a la Tercera Divisió.