El jugador del FC Barcelona Cesc Fàbregas va assegurar ahir que la "fam de títols" del conjunt blaugrana "no s'acaba" i que per això sortiran al màxim a la final de Copa del Rei de divendres, davant l'Athletic Club, per intentar regalar un altre títol a Pep Guardiola el dia que dirà definitivament adéu al club després de quatre temporades. "Més motivats que nosaltres no podran estar, la nostra fam de títols no s'acaba. Es pot dir que ha estat una temporada que no ha estat del tot bona però poden ser 4 de 6 títols guanyats. El balanç serà bo, el sacrifici i l'entrega de l'equip són boníssims, i tenim moltes ganes i il·lusió per aixecar aquest títol al Calderón", va assegurar.

Així, encara que l'Athletic "lluitarà molt" per guanyar, ja que el d'Arenys creu que segur que tindran més ganes després de la final de l'Europa League que van perdre davant l'Atlètic de Madrid, els blaugrana no cediran ni un pam en la lluita pel títol. A més, en l'àmbit personal, Cesc Fàbregas té moltes ganes d'aconseguir la Copa. "Crec que és acabar la temporada bé, amb un títol i anar a l'Eurocopa o de vacances amb un bon regust de boca".

Cesc no va amagar que pel cap dels jugadors passa dedicar el títol a Guardiola, encara que el tècnic visqui el partit "com un més". "Si hi ha un extra a aquesta final és donar-li un títol més al míster, que se'n vagi content i amb el cap ben alt, encara que ho farà igualment perquè ha estat el millor en aquest club. Tots sabem que el volem dedicar al míster especialment", va recordar el centrecampista.

Confiança en Vilanova

Cesc va assegurar haver après molt amb Guardiola, per la qual cosa va ser "un pal" conèixer que deia adéu a final de temporada. "És un entrenador únic, una persona admirable, el trobarem a faltar però cal seguir endavant i veure el positiu, el que ens ha deixat. Aquest any m' ha semblat molt més llarg que un any, he après com si portés els quatre amb ells. Tristesa perquè se'n va un mite del barcelonisme però cal ser positius i pensar que aquest equip té corda per a estona", va etzibar. A més a més, confia en el bellcairenc Tito Vilanova. "Ha mamat molt d'aquest club, del que significa ser entrenador, i sap molt ben on serà, el que ha de fer, i és una persona de molt caràcter. Ha de demostrar el que ha de fer, estem convençuts que ho farà genial i confiem en ell al cent per cent", va manifestar l'exjugador de l'Arsenal.