Joaquim Boadas reconeixia ahir que el Consell encara no s'ha assegut per dibuixar quines seran les línies mestres del Girona 2012/2013, ara que l'equip ha certificat la permanència a Segona A. Això no amaga, però, que la cúpula blanc-i-vermella té feina per davant. I molta. A dia d'avui, fins a 10 jugadors de l'actual plantilla gironina no tenen garantida la continuïtat a Montilivi, ja que el seu contracte expira el dia 30 del proper mes de juny. Dos d'ells, Dani Tortolero i Albert Dorca, precisament els jugadors que van marcar en la victòria contra el Vila-real B (2-1), van reconèixer just després del partit que certificava la salvació que estan oberts a escoltar qualsevol proposta del club ja que la seva prioritat és continuar a Girona.

"Aquí hi estic molt content. És un club que sempre m'han tractat molt bé. Ara espero que el club es posi en contacte amb mi per parlar de tot això", manifestava Albert Dorca. Poc després, era Tortolero qui es pronunciava al respecte: "Vull continuar al Girona. Si la directiva em vol no tindré cap mena de problema en asseure'm i mirar d'arribar a un acord. He estat tres temporades defensant aquesta samarreta. I molt a gust. És un club que m'agrada i, a més, el vestidor que sempre m'hi he trobat és molt bo".

A banda d'aquestes dues peces claus en l'engranatge dels gironins, el Consell haurà de decantar-se sobre els altres 8 futbolistes que acaben contracte aquest estiu. Es tracta dels dos porters de la primera plantilla, el capità Dani Mallo i Roberto Santamaría; els defenses Jose Martínez i Baltasar Rigo (aquest últim amb molt poca participació aquesta temporada); el veterà migcampista Moha El Yaagoubi; i els davanters Asier Goiria, Dani Nieto i Javi Acuña. Aquests dos darrers han militat aquest any a la primera plantilla de Montilivi cedits per l'Espanyol i el Reial Madrid, respectivament.