lloret-vilassar de mar

? lloret: Prado (Gianni, m.80), Jordi Valls, Manel Pujadas, Sergi, Seco, Angel, Ricky, Ivi (Parro, m.71), Dani Cuerva (Eric, m.64), Cucho (Batlloseras, m.54), Bader (Pecci, m.59). ? vilassar de mar: Rafa, Canto, Marc Gracia (Planas, m.75), Peque, Grau, Serra, Jansa (Edu, m.61), Aitor (Gascon, m.72), Molina (Pipa, m.89), Finidi (Jonathan, m.82), Àlex. ? Gols: 0-1, m.6, Aitor; 0-2, m.26, Aitor; 0-3, m.71, Àlex; 0-4, m.92, Planas. ? àrbitre: Moreno Berenguer. Va amonestar Prado, Ricky, Bader i Parro, del Lloret. ? incidències: Unes 400 persones al Municipal de Lloret de Mar.

El Vilassar de Mar va sortir victoriós ahir del Municipal de Lloret, fet que perjudica i molt un Palamós que aquest migdia (12.00 h) no pot fallar a Montcada, conscient que una derrota deixaria el segon lloc, i per tant, la promoció d'ascens a Tercera a mans del Vilassar.

El Lloret no va tenir ahir el seu millor dia; el 0-4, així ho demostra. De fet, només començar, un gol molt matiner del visitant Aitor (m.6) posava el 0-1. A partir d'aquí, el domini del joc va ser del Vilassar. Malgrat tot, el Lloret ho intentava una i altra vegada, sense sort en els metres finals. La galleda d'aigua freda va caure vint minuts més tard, quan al m. 26, Aitor tornava a marcar per posar el 0-2 amb el qual es va arribar al descans. A la represa, el Vilassar no es va deixar sorprendre, i molt més efectiu que el Lloret va sentenciar amb dos gols més. El primer -tercer de la tarda- obra d'Àlex al m. 71, i el segon en l'afegit (92') de les botes de Planas. El darrer partit del Lloret, serà la setmana vinent a Palamós, on Manel Pujadas i Jaume Prado jugaran el seu darrer partit abans de retirar-se.