Figueres es prepara per a una festa. Una més. L'equip de la ciutat, una temporada més, s'ha superat i ha encadenat un nou ascens. I això s'ha de celebrar. La primera plantilla de la Unió Esportiva Figueres serà la principal protagonista d'una festa que omplirà els carrers de la capital de l'Alt Empordà. L'esdeveniment tindrà lloc aquest proper dijous a la tarda i el tret de sortida dels actes es produirà a partir de les 7, quan la comitiva blanc-i-blava s'enfilarà a un autobús descapotat al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer a punt per dirigir-se a la part baixa de la Rambla.

El vehicle té previst realitzar un petit recorregut per alguns dels carrers de la ciutat. Sobretot al centre, on la comitiva enfilarà el carrer Girona fins a la plaça de l'Ajuntament. Serà allà on els futbolistes entraran a la casa consistorial i sortiran al seu balcó per celebrar amb l'afició el gran èxit aconseguit al llarg de la temporada. Després, jugadors, membres del cos tècnic i també els integrants de la junta directvia seran els protagonistes d'una recepció oficial al Saló de Sessions del mateix Ajuntament.

Però els futbolistes que entrena Arnau Sala no seran els únics animadors de la festa, ja que també es compta amb la presència dels Castellers de Figueres, d'un grup d'animació i també de tots els integrants del futbol base de la Unió, des dels més menuts fins a l'últim equip just per sota de la primera plantilla.