El Llagostera va tancar ahir d'una tacada la renovació de fins a cinc futbolistes de la primera plantilla. I no cinc renovacions qualssevol. El club blaugrana s'assegurava la continuïtat de pesos pesants com ho han estat Enric Pi, Pere Tarradellas i Tito, a banda de lligar per a una temporada més el jove migcampista Jordi Masó i el porter Oliver. D'aquesta manera, la plantilla per al curs 2012/2013 comença a prendre cos quan encara s'estan disputant els play-off d'ascens a Segona Divisió A i amb l'estiu encara per arribar.

El Llagostera s'ha posat les piles. L'activitat als despatxos és frenètica amb la intenció de tenir configurada la major part de la plantilla per al curs vinent al més aviat possible. Divendres passat el club anunciava la renovació de tres defenses: Óscar Álvarez, Aimar Moratalla i Vallho. Ahir, fins a cinc futbolistes del primer equip van donar el seu "sí" per seguir un any més defensant els colors blaugrana. Es tracta del porter Oliver, els migcampistes Tarradellas, Tito i Masó; i també el davanter Enric Pi. Homes importants per als esquemes d'Oriol Alsina, com ho demostra l'enorme participació de la majoria d'ells en un exercici històric per als llagosterencs.

Tito, amb 3.012 minuts i 1 gol, és el jugador d'aquest quintet que més protagonisme ha tingut aquest any. El segueix un Tarradellas que no només va jugar 2.939 minuts, sinó que a més va veure porteria en cinc ocasions. No es queda curt Enric Pi. L'atacant va donar un cop de mà als seus companys amb 3 dianes en els 1.934 minuts que ha disputat. La presència de Jordi Masó ha estat menor, però el jove migcampista (784 minuts) ha intervingut en 26 dels 37 partits de Lliga que l'equip ha disputat.

A part d'ells, el Llagostera s'ha assegurat la continuïtat d'un dels porters de la primera plantilla. Es tracta d'Oliver Sánchez, que va signar aquest mercat d'hivern procedent de l'Sporting Maonès. Tot i que no va gaudir de cap minut, el cos tècnic i la directiva el consideren una ferma aposta de futur i per això han decidit renovar el seu vincle amb el club una temporada més. D'aquesta manera, el Llagostera 2012/2013 ja té un total de 9 jugadors confirmats: Oliver, Óscar Álvarez, Vallho, Aimar, Tito, Tarradellas, Jordi Masó, Enric Pi i el nou fitxatge Alfonso Artabe. En els propers dies el cos tècnic i la directiva s'asseuran amb d'altres integrants de la primera plantilla per veure quines són les seves opcions de seguir al club, com és el cas d'Eloi Amagat, Uri Santos o Dani Espolita, entre d'altres.

Qui de ben segur no continuarà és el defensa Diego Rangel, a qui no se li ha renovat el contracte que li acabava aquest 30 de juny. La baixa de Rangel s'uneix a les del migcampista Marc Plaja i el davanter David Costa, de qui se n'anunciava l'adéu la passada setmana.