Fa només un dia, el secretari tècnic Sergi Raset demanava calma davant la impaciència de l'afició i assegurava que en els propers dies començarien a caure els fitxatges. Va parlar de "dues o tres" coses bastant avançades. I tenia raó. Si més no pel que fa a una d'elles, doncs a última hora de la tarda el Girona avançava el segon fitxatge d'aquest estiu. Després d'anunciar l'arribada del porter Isaac Becerra la passada setmana, ahir li va tocar al defensa Chus Herrero, jugador que aquesta última campanya no ha pogut evitar el descens del Cartagena a Segona B.

Jesús María Herrero Gómez (Saragossa, 1984), ha arribat a un acord per les dues properes temporades amb l'entitat de Montilivi. El defensa central, que també pot actuar com a lateral, prové del Cartagena, equip on hi ha militat les últimes tres campanyes. Als seus 28 anys, Chus Herrero les ha vist de tots els colors en el món del futbol. Ha passat la major part de la seva carrera esportiva al Saragossa, club en el qual es va formar com a futbolista. Allà hi va viure el descens del filial a Tercera, però també va debutar a la Primera Divisió. Era la temporada 2005/2006, quan amb Víctor Muñoz a la banqueta va disputar un total de 5 partits. Les dues campanyes següents també va tenir cabuda a l'elit del futbol estatal, però el curs 2007/2008, curs en el que va jugar 10 encontres, no va poder evitar baixar a Segona A.

Un any més tard, encara vestint la samarreta del Saragossa, va mantenir el seu primer contacte amb el Girona, ja que va compartir-hi categoria encara que no s'hi va enfrontar en cap dels dos partits que tots dos equips van disputar. Malgrat aconseguir l'ascens de categoria, Chus Herrero va deixar l'equip de la seva vida i va provar sort al Cartagena, entitat en la qual ha militat les tres últimes campanyes. Ha estat en aquesta última quan més protagonisme ha acaparat, ja que ha disputat un total de 34 partits, marcant un gol.

Deslligat del club cartaginès, el central aragonès provarà sort ara al Girona, on hi arriba per ocupar el buit que deixa Dani Tortolero a l'eix de la defensa. Chus Herrero, la segona incorporació d'aquest estiu, signa per dues temporades i la setmana vinent ja estarà a les ordres de Rubi.