El corredor alemany André Greipel, del Lotto-Belisol, s'ha adjudicat a l'esprint la quarta etapa del Tour de França, disputada entre Abbeville i Rouen sobre 214,5 quilòmetres, per davant de l'italià Alessandro Petacchi (Lampre) i l'holandès Tom Veelers (Argos -Shimano), mentre el suís Fabian Cancellara (RadioShack) conserva el mallot groc.

Andre Greipel no ha tingut rival a la recta de meta per sumar el seu segon triomf al Tour, després del de 2011, i el 14 en el present curs, ja que el seu principal rival, el britànic Mark Cavendish (Sky), s'ha vist atrapat en un gran grup a una mica menys de 3 quilòmetres de l'arribada.

El Lotto havia buscat la 'volatta' després de col · laborar en neutralitzar una escapada d'un trio-integrat pel japonès Yukiya Arashiro (Europcar) i els francesos David Moncoutié (Cofidis) i Anthony Delaplace (Saur Sojasun), els quals havien marxat ja al quilòmetre 1. Han tingut una renda màxima de 8 minuts i 35 segons. Però l'intent ha quedat en no res.

Aquest dijous es disputa la cinquena etapa entre Rouen i Saint-Quentin, de 196,5 quilòmetres i amb un perfil molt pla que ha de finalitzar, a priori, amb una nova arribada massiva a l'esprint, si les caigudes no ho impedeixen.