El migcampista del FC Barcelona Andrés Iniesta, escollit el millor jugador de l'Eurocopa de Polònia i Ucraïna d´ara fa uns dies, es va casar ahir a Tarragona amb qui ha estat la seva companya sentimental els últims anys, Anna Ortiz, amb la qual va tenir a l'abril de l'any passat una filla, Valeria.

El casament es va convertir en una fenomen social al castell de Tamarit, a la població d'Altafulla (Tarragonès), on va tenir lloc la cerimònia civil, oficiada per l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, a la qual van assistir 300 convidats, tot i que a mesura, que va avançar la jornada, el nombre de convidats va anar en augment. A les set de la tarda, Andrés Iniesta va arribar agafat del braç de la seva mare i amb la música de la pel·lícula Gladiator de fons. Minuts després va entrar la núvia al ritme de la cançó El guardaespatlles, de Whitney Houston. Cap a dos quarts de vuit, els nuvis ja s'havien donat el «Sí, ho vull». L'expectació de la gent, que es va escampar per tota la muntanya, era de tal abast que un dels il·lustres convidats, el seu company al Barça Gerard Piqué, va arribar a teclejar en el seu compte de twitter: «Això sembla el Tour de França».

Posteriorment, unes set-centes persones van assistir al banquet que va tenir lloc a Mas d'en Ros, un popular restaurant pròxim al castell, on va tenir lloc el sopar, en què no van faltar els propis vins que elabora el celler que el nuvi té a la seva localitat natal, Fuentealbilla (Albacete). Evidentment, la festa s´ha allargat fins a altes hores de la nit. Entre els convidats hi havia jugadors de l'actual plantilla barcelonista i de l'equip tècnic, com Alves, Pedro, Carles Puyol, Xavi Hernández, Leo Messi, Víctor Valdés, Sergio Busquets, Cesc Fàbregas, Gerard Piqué, excompanys com ara el camarunès Samuel Eto´o, bona part de la junta directiva amb el seu president, Sandro Rosell, al capdavant, i el seu fins fa poc entrenador, Josep Guardiola, la majoria d´ells acompanyats per les seves respectives parelles.

Tampoc van faltar alguns dels seus companys de la selecció espanyola, entre ells el capità, Iker Casillas, acompanyat per Sara Carbonero, i el seleccionador Vicente del Bosque, així com els seus antecessors Luis Aragonés i José Antonio Camacho que tampoc van voler faltar a la cita.

També hi varen assistir els expresidents del FC Barcelona com Joan Gaspart i Joan Laporta, entrenadors que el '8' del Barça ha tingut en la seva carrera com Van Gaal o Rikjaard, i amics personals com els germans Estopa. El presentador televisiu Risto Mejide i la seva dona Ruth Jiménez van ser dels primers convidats a compartir en Twitter fotos des de dins. Precisament a la xarxa, el hashtag #EnLaBodaDeIniesta es va convertir en trending topic, amb comentaris de persones anònimes, però també de celebritats, que també van voler penjar a Internet les fotografies del casament d´un dels millors jugadors del moment.